Ceysii01 Fulyaaa1 ben özellikle yatarken yasiyorum nabzimin hizlandini cirpindini hissediyorum hic yorulmadan aniden oluyo
Ozlem2206 Fulyaaa1 bide bazen bianda ateş basıyo vücuduma ter atıyorum elim ayağım boşalıyo sizdede oluyo mu
Bsra_bhsi 21+2 günlüğüz daha kontrolumuze var ama minik kızım hiç durmuyor sürekli tekmikliyor sizlerde hareket durumu nasıl kizlar 🥰
Poyrazinannesii1 Bsra_bhsi maasallah benimkide öyle meyve suyu muz mandalina çikolata pekmez tarzı yediğim zaman abooooo sanki içerde boks yapıyor 💙
lunam Bsra_bhsi 21+5 dün karnımda horon tepiyordu sanırım 😄 son bi kaç gündür her zamankinden daha hareketli maşallah. Ya da ben artık daha fazla hissediyorum bilmiyorum.
Lulikli damlaakgn canım benimde 21+5te 438 gram çıktı detaylıda. Burada okuduklarıma bakarsam korkmam lazım. Ama herkesin yapısı farklı ben zaten minyon biriyim babası da zayıf. O yüzden bebişin sağlıklıysa hiç önemli değil 😊💙
Busra2013 damlaakgn gerıde bence cunkı 24 haftada 650.700 lerde oluo bebekler bende 23+3 haftadayım pazartesı kontrolum var 24 oluom ınsallah ılerlemıstır en son 20 de 300 grmdı
Minekorkmaz damlaakgn evet biraz geride gibi sizinki normalde haftasıyla uyumlu gram ağırlıgı 700-800 olmalı diye biliyorum
Fulyaaa1 Lulikli cok normal zaten sizinki 🌸 her bebek aynı değildir tabiki doktor zaten bi sorun görse söyler mutlaka :)