Bsra_bhsi Poyrazinannesii1 ay bugün göbeğim ağırdı benim eğilince acaba bebek mi göbek bağını çekiyordu
Bsra_bhsi Poyrazinannesii1 ay siz ne güzel anlıyorsunuz ben ilk gebelik diye tamamen bilinçsizim anlamıyorum masALLAH senin minik kuzuya 🤗🥰
lunam Ayy okudukça heyecanlandım neden bilmem 😄 en son 18+3te gitmiştim 240 gramdı. Bu çarşamba tam 22+0da detaylı ultrasonum var, bakalım öğrenicem inşallah benim minnoş ne kadar olmuş 🤩
lunam Bsra_bhsi 21+5 dün karnımda horon tepiyordu sanırım 😄 son bi kaç gündür her zamankinden daha hareketli maşallah. Ya da ben artık daha fazla hissediyorum bilmiyorum.
Bsra_bhsi lunam Suan bende 21+5 canım aynıyız aslında zaten benim bebeğim çok hareketli bı bebek her gittiğimizde doktorumuz söyler ama velakin bende dün çok hareket ettiğini hissettim kucucukler ama masALLAHlari var 🤗🤗
lunam Bsra_bhsi kesinlikle öyle 🥰 maşallah doktora her gittiğimde ultrasonda kıpır kıpır görüyorum ben de.
Aslicrn NBA bende bugun gittim 20 haftalık tam 350 gram 25 cm miş baya boylu ama ince tam kız çocuğu sanırım 🥰😅
Aslicrn Songulykilicc hayır küçük değil benimde 20de 350 gr doktor küçük vs demediği sürece zaten bi sıkıntı yok canım