Cimen1409 Annesininprensesleri ben hiç yaşamadım sadece ilk başlarda bacak ağrım çok oluyordu o kadar
Melek670 Annesininprensesleri valla bi çok arkadaşımda yaptırdı böyle bıseyle karşılaşmadı demekki herkeste farklı etki
Selin12- Annesininprensesleri ben tuplerimi baglaticam bence en etkili yolu bu çünkü ikinci hamileligim spiral ile oldu 3.hamileligim ise hap ile oldu
Selin12- Melek670 iğne olmasın canım o ben aylık iğne kullandım 3 ay sadece o da adeti kesiyor insan korkuyor ben oyuzden bıraktım ve hap kullandım
Merveonay Annesininprensesleri Benim canım tatlı hiç spiral falan cesaret edemedim eşim korundu bir kazada olmadı canım
Annesininprensesleri Melek670 evet evet ben onu 3 aylik iğne yaptım ablam annem yengem hep kanama yapıyo insan mahf oluyo onlarla
Annesininprensesleri Acaba üst üste prezervatif taksa eşim iki tane güvenilir olmaz mi sizce 🤔🤔maksat patlama gibi bisi olmasn diye
Annesininprensesleri Umudayolculuk36 kontrol ediyosnz ama patlaksa giden gitmiş olur ve o riski ben kaldiramam