Annesininprensesleri Umudayolculuk36 kontrol ediyosnz ama patlaksa giden gitmiş olur ve o riski ben kaldiramam
Annesininprensesleri B1983 Pekii hiç ya yanlsiklla oluverirse bir kaçırma diye korkmadn mi cnm helal ya sana😁
Aysell88 Annesininprensesleri 12 senelik evliyim hiç korunmadık 🙈🙈🙈 sana eşim geri çekiliyor o kadar 🙈🙈🙈 12 senede 5 kere hamilelik yaşadım o da korunamadığımız zamanlar 🙃🙃🙃 ama 3. Doğuracam 6 gün sonra 🥰 bir kaza falan yaşamadık umarım bundan sonra hiç olmaz 😂😂😂
Annesininprensesleri Aysell88 nasil korunmadnz acaba benm öyle bi lüksüm yok hamileliklerim aşırı zor
Minnakkkk Melek670 onun da garantisi yok kuzenim 3 aylık iğne ile kaldı hem de arası cok azdı cocukların
guzel_anne1 Annesininprensesleri Dışarıya boşalma. Ben ilk evlendiğim sıralar 1 sene bu yöntemle korundum, doğum kontrol hapları ya da başka bir şeyle değil. Sonra be zaman bebiş istemeye başladık çok şükür rabbim hemen verdi
hazalinannesi_1 guzel_anne1 geri öekilme yöntemiyle korunurken 2.ye hamile kaldım o ladar da dikkat ediyoduk 😂
Aysell88 Annesininprensesleri geri çekilmeyle ama bir arkadaşımın teyzesi 6 kere böyle hamşke kalmış 🙈🙈 eşim çok dikkatli umarım devam eder 🙈
Annesininprensesleri Aysell88 geri çekilme bu korunma bile sayılmıyor genelde resmen intihar gibi bişi risk risk risk yani asla yapamam 😅😅