Prens1prenses2 Annesininprensesleri En çok merak ettiğim konu valla 3. Gebeliğim bu doğumdan sonra ne yapacağım diye düşünüyorum çevremde bir çok kişi spiral taktırmış çoğu da memnun bende doğumdan sonra ilk adet olduğumda hemen gidip taktıracam inşallah memnun kalırım ablam kaç kere takmış hep kaymış Rahimi aşagıda olduğu için inşallah bana olurda hiç çıkarmam
Annesininprensesleri Prens1prenses2 vala bu kayma işinden kanama olma ihtimalinden dolayı korkuyirum spiraldenn
Firdesy Prens1prenses2 Prens1prenses2 Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama 3.çocuğuma spiralle hamile kalmış bulunmaktayım kontrollerimi düzenli yaptırdığım halde ve kayma falan da olmadan 3 ayrı doktora gittim hepsine yerinde kaymamış demi olacağı varmış demekki ama sonra nasıl korunucam bende hiç bilmiyorum tüplerimi bağlatmyı düşündüm oda erken menopoza yol açıyor diyorlar kafalar karışık 🤷♀️
Ruveydahifa Annesininprensesleri prezervatif kullandık bikac kere kullanmadık 2 yıl sonra hamile kaldım 🙊
guzel_anne1 Annesininprensesleri evet evet onu bilemiyormuşsunuz. Biz geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk ve çok da mantıklı oluyor bence spiral ya da prezervatiften
hazalinannesi_1 guzel_anne1 geri öekilme yöntemiyle korunurken 2.ye hamile kaldım o ladar da dikkat ediyoduk 😂
Deletedmom16362 Annesininprensesleri Benim 2.cocugum kismetse. 30 yaşımdayım. E 2.de büyüsün biraz öyle düşüneyim desem 3.yu en az 34 te dogururum. 3.yü de istemiyoruz,allah isteyene versin ins😂
Annesininprensesleri Deletedmom16362 yok öyle demeyin daha çok gençsnz bence erken karar vermeyin ileriki yillarda yine bi bebiş özlemi olabilir içinizde
Melek670 Tabiki aşi 6 aylık aşılar var dıye bılıyorum onu yaptırmayı düşünüyorum çünkü unutkanım hap atmayı unuturum sağlık ocagında yapıyorlar aşıyı aşi garanti 👍
Selin12- Melek670 iğne olmasın canım o ben aylık iğne kullandım 3 ay sadece o da adeti kesiyor insan korkuyor ben oyuzden bıraktım ve hap kullandım
Minnakkkk Melek670 onun da garantisi yok kuzenim 3 aylık iğne ile kaldı hem de arası cok azdı cocukların
Prens1prenses2 Firdesy ayy ne yapalım o zaman ya gerçekten çok can sıkıcı birşey bende tüplerimi bağlatmak istiyorum ama yaşımdan dolayı yapmıyorlar bide dediğin gibi menapoz falan bilmiyorum artık ya