Hatice-Cihan kıyafet hazırlığı vs derken geçer heralde 🥲
Hamilelikte zaman nasıl geçer ⏱
Deletedmom93284 Doğumdan sonra verirsin 😂😂
Asyaveannesi36 pekiii 31. Haftaya kadar nasıl sabrettin 😂🥲
Azizinannesi2 ay hadi inşallah be 😂😂
- Düzenlendi
Deletedmom93284 hep çalıştım anca öyle geçti su gibi yoksa napardim bilmem 38.nci haftadan selam
33 haftadan selamlar inanın geçmiyoooo 😂😂
alparslanannesii1661 ev hanımı olan ben bunu sevmedi ☹️ Oh oh az kalmış kuzunun gelmesine 😍 her an kapıyı çalabilir senin bebiş
Deletedmom93284 ay caliyomu direk kapiyi kirip giriyo mu bilmem ama gelsin artik sabrim kalmadi ahahahahahah
Deletedmom93284 ileriki haftalarda da ne çabuk geçmiş zaman diyeceksiniz 🥰 32.haftadan bildiriyorum bana da hiç geçmiyor 🙈
Deletedmom93284 İnşallah valla ben korktum ama 9 kilo vermişim bile 😂😂herife gire dahada almisim 😂😂
mehmel54 o haftalara bi an önce ışınlanmak istiyorum işte 😂🤭 doğuma az kalmış artık 30dan sonrası mutluluk verici bana göre
Deletedmom93284 ben normalde kamu da çalışıyorum 24.haftaya kadar çalıştım sonra idari izinliydim ama o süre de de hep yürüyüş yaptım evde yeni tarifler denedim ve şunu anladım evde kalmak hiç bana göre değilmiş 😁😁🤦🏻♀️
Azizinannesi2 o kadar hızlı veriliyor mu yaaa 🤩🤩😂 ay ben olsam trip atardım ne demek almışsın😅
Deletedmom93284 evet biraz ilerleyince hareketlerini hissedince çok daha güzel geçiyor 🥰 ama büyüdükçe hareket ettikçe canini yakıyor biz bu yüzden kavga ediyoruz bazen kızımla 😅 babası seviyor sevincinden bana vuruyor sevmiyor sinirinden bana vuruyor kum torbasimiyim ben ya 😂😂
Deletedmom93284 valla atmıyorum sen beni öyle güzel gördüğünde ln öyle geliyor diyorum sen beni kilolu seviyorsun diyorum 😂😂
Deletedmom93284 19. Haftamızin içindeyiz geçmiyor zaman 🙊
blueberyy00 cinsiyetini öğrendiniz mi acaba 😊
mehmel54 kız çocukları babacı olur derlerdi de inanmazdım seninki anne karnından başlamış 😂🙈🙈 hahah kum torbası