Deletedmom93284 Zaman geçmiyor durdu akmıyor gibi 😫 2. Trimesterın başında 15. Haftadayız bir an önce doğsun istiyorum🥺
Asyaveannesi36 Deletedmom93284 31 haftadan bildiriyorum bizim de öyle 😁 kitap okuyorum dizi film izliyorum bebeğimin eksiklerini kıyafetlerini yıkıyorum 💜
Deletedmom93284 ozmus 😂🥲 27. Hafta mııııı ağzımın suyu aktı resmen ya rabbim bende görebilecek miyim o günleri 😂
Hatice-Cihan Valla ben çalışıyorum zaman nasıl geçti bilmiyorum bu haftayı bitirince 7 buçuk aylık olucaz inşallah haftaya doğum iznine ayrilicam ondan sonra nasıl geçer bilmiyorum 🤔
Asyaveannesi36 Deletedmom93284 ben normalde kamu da çalışıyorum 24.haftaya kadar çalıştım sonra idari izinliydim ama o süre de de hep yürüyüş yaptım evde yeni tarifler denedim ve şunu anladım evde kalmak hiç bana göre değilmiş 😁😁🤦🏻♀️
Azizinannesi2 Deletedmom93284 İnşallah valla ben korktum ama 9 kilo vermişim bile 😂😂herife gire dahada almisim 😂😂
alparslanannesii1661 Deletedmom93284 hep çalıştım anca öyle geçti su gibi yoksa napardim bilmem 38.nci haftadan selam
Deletedmom93284 alparslanannesii1661 ev hanımı olan ben bunu sevmedi ☹️ Oh oh az kalmış kuzunun gelmesine 😍 her an kapıyı çalabilir senin bebiş
alparslanannesii1661 Deletedmom93284 ay caliyomu direk kapiyi kirip giriyo mu bilmem ama gelsin artik sabrim kalmadi ahahahahahah
mehmel54 Deletedmom93284 ileriki haftalarda da ne çabuk geçmiş zaman diyeceksiniz 🥰 32.haftadan bildiriyorum bana da hiç geçmiyor 🙈
Deletedmom93284 mehmel54 o haftalara bi an önce ışınlanmak istiyorum işte 😂🤭 doğuma az kalmış artık 30dan sonrası mutluluk verici bana göre