Zeri21 CerenYigit benim adetim bir gün geçmişti idrar testinde negatifti bi kaç gün daha geçince kan verdim 5 haftalık hamileymişim teste güvenme canım kan ver kesin sonuç
Rapunzel21 CerenYigit mesela bu gün ayın 12 kasim 2021 se bunu 1 Ekim falan edin,ister istemez gözümüz takvimde oluyor böyle bakinca beynimizi aldatıyoruz,ben öyle yaptım, birşeyi çok bekleyince həyəcan oluyor
Kayaaelif CerenYigit canım benımde adetıme 6 gün varken test yaptım çıkmamıştı bogaz agrısı için gıttım ılac yazmaları ıcın beta hcg ıstedıler kan verdım 9 çıktı
CerenYigit Al-ed3 https://resimyukle.io/d/Z6Y6muugAY6lPx65A9bgfnK274wudHXxYLB4bQJIGQ3En2A8fdk3JwaM8vxwCYN6 sonucum böyle bi bakar mısın anlayamadım yok sanırım
gozde3592 CerenYigit niye böyle koymuşlarki çok garip ieldi dur ben öğrendiğimdeki sonucuma bakim belki anlamaya çalışırım
Al-ed3 CerenYigit yaaaa yok gibi duruyor ama tabiki daha iyi bakan yaşayan söylesin bebeğim birine yok demek de çok zor 🥲 benim verdiğim değer de geçen ay 1.21 çıkmıştı çünkü o bile yok demekti bu arada gecikmen kaç gündü canimmmm
Oyilmaz CerenYigit ben sağlıkçıyım testiniz negatif gelmiş, canınızı sıkmayın en hayırlı zamanda olur inşallah
gozde3592 CerenYigit inan bende anlayamadım yanına koldukları liste kafa karıştırıyor bide dire değeri yazsalarmış benim yaptığrdıgım yerde öyle yazıyordu doktoru arayıp sorsaydın canım bi
Al-ed3 CerenYigit yoktur başka sorun kuzumm sıkma sen canını ogreniriz bakalım nerde yaptırdın acilde mi gidip doktor ile gorussen