Al-ed3 CerenYigit yoktur başka sorun kuzumm sıkma sen canını ogreniriz bakalım nerde yaptırdın acilde mi gidip doktor ile gorussen
gozde3592 CerenYigit hemşire bi tanıdığın varmı yada dur bizim geline atayım ben sonucunu ne dicek bakalım
Beyzabeser CerenYigit 0-5 arası normal değeri. Üzerinde çıkarsa gebelik mevcut oluyor. Ben hemsireyim 0.1de maalesef yok
gozde3592 CerenYigit canım attım gebelik yok ama adet olmaz ise bir hafta sonra tekrar denesin dedi hakkında hayırlısı olsun❤️
CerenYigit Al-ed3 stres yaptım ama hiç böyle olmazdı hep erken olurdum acaba diş gebelik falan olabilir mi
Al-ed3 CerenYigit yok canımmm benim dış gebelik değildir ya çünkü değerin zaten senin hamile olmadığını gösteriyor hiç korkma yakınlarında telefon ile sorabilecgin akraban arkadaşların varsa sor kendi kendini üzme
Gzmbkr CerenYigit Malesef negatif çıkmış kuzum 😔 Stres mevsimsel değişiklik gecikmeye sebep olabiliyor 😔
Oyilmaz CerenYigit ben sağlıkçıyım testiniz negatif gelmiş, canınızı sıkmayın en hayırlı zamanda olur inşallah
CerenYigit Beyzabeser adetinin 3 gün gecikmiş olması beni çok düşündürüyor normal de hiç böyle olmazdı 26 günde bi mutlaka olurdum şuan gecikti ama değerim böyle
Beyzabeser CerenYigit gecikme olduğu zaman minimum 3 haftalık gebelik değeri çıkar bu da 5in üzerinde 100un altında yapması lazım ama sizde 0 noktalı çıkmış belki stresten ya da beklediginizden kaynakli olabilir. İlk denedigimizde ben de aynı durumu yaşadım ister istemez etkileniyor ve gecikme yaşayabiliyoruz