Melegimsinn00 Suan bende öylryim 4 gün geciktim adet günü erken gebelik testi negatif cıkmısdı.Beklemek cok zor
Melegimsinn00 Melegimsinn00 daha test yapmadım negatifi gördükten sonra pazar gününe kadar adet olmazsam o zaman yapmayi düsünüyorum
CerenYigit Al-ed3 Ya inşallah evet burası çok destek oluyor ya insana moral oluyor söylerim eğer tutanabilirse bebeğim
Miray8 CerenYigit adet zamanını geçirmeden önce benim ki negatif çıkmıştı adet zamanım bitti 2 gün sonra yaptım öyle çıktı 😊
iyxtviycutxut CerenYigit kan testi kesin sonuç gösterir ama bi 6 gün falan gecsin 4 gün daha bekle ozaman testte de çıkar
cherrysu CerenYigit Benim de öyle olmuştu. 4-5 gün kala denedim idrar testinde negatifti. Daha sonra adet olmam gereken günde kan vermiştim başka bir değerim için, tesadüfen öğrendim değerim 9’du. 🙈❤️🥰 Sonra da yükseldi, çok şükür şimdi 23.haftadayız.
Sinem_06 CerenYigit canım adetine 2 gün kala yapmışsın çıkmamış şuan 2 gün gecikmiş yani test yapmanın üstünden 4 gün geçmiş belki geç döllenme olmuştur belki beta değerin şimdi yüksektir bir tane daha test yapsaydın bi keşke ama tabi kanda ver
Ttttkkkkk Canım bende hamileymişim test yaptım o gün negatif çıktı hemde 2 kesi yapmıştım o gün moralim sıfır kafam çok dalgın üzgün gezdim ertesi gün rahatsızlandım kan verdim hamile olduğumu öğrendim 😍sana da hayırlısıyla olur inşallah
CerenYigit Ttttkkkkk maşallah ne güzel inşallah benimde öyledir karın bel ağrısı var kan vercem bugün
Hayal95 CerenYigit Bi arkadaşımda öyle olmuştu cnm değeri yüksek olmasına rağmen testte negatifti kanda çıktı
Rapunzel21 CerenYigit mesela bu gün ayın 12 kasim 2021 se bunu 1 Ekim falan edin,ister istemez gözümüz takvimde oluyor böyle bakinca beynimizi aldatıyoruz,ben öyle yaptım, birşeyi çok bekleyince həyəcan oluyor