muge1661 Bebekisteyenn yok kuzum evde gebelik testim çarşambaya kadar almamaya yemin ettim 🥲 çarşama günü 29. Günüm oluyor eğer olmazsam bi umut var dicem. Senin karantina yarın bitiyor ama dimi alabilirsin aslında gizliden yaparsın🥰
muge1661 Papatyamm123 inşallah kuzum çarşamba sabah test yapcam eğer olmazsam biraz daha bekliyim sonra hüsran oluyor 🥲
muge1661 Bebekisteyenn tamam yarın bitiyor karantina ozaman hemenn al yapp sonra bende senden gaza gelirim yaparım😬
muge1661 Bebekisteyenn ben aldım canım artı med diye bir marka ucuz kaset testlerden…. Koca bir negatif😅. Zaten peçeteye turuncumsu akıntı gelmeye başladı yarın ben adet olurum… bir sonraki aya kaldı umutlar 🙄
Ogretmenanneyim Bende 4 günüm kaldı ama bir tane bile gebelik belirtim yok göğüslerim şişmişti önceki gebeliğimde simdi hiç birsey yok adet olmayı bekliyorum hala test yapmadım ama bugün karnım cok ağrıyor adet ağrısı gibi pek taktım ne olur ne olmaz diye
Bebekisteyenn Ogretmenanneyim bende olucam ya adet ağrısı giriyor o yüzden gidip test bile almak istemiyorum
Ogretmenanneyim Bebekisteyenn bende de aynı durum hamile olsam şimdiye kadar bir belirti olurdu maalesef bu ay da olmadı
muge1661 Bebekisteyenn evet ama ikinciçizgiyi çoook zor görüyorum. Hayalet çizgi gibi… bence negatif.. hcg varsada çok düşük yada düşmeye başladı.
muge1661 Bebekisteyenn kamerada görünmüyor valla gözüm gör görüyor yada ben hayali görüyorum😁 ama dur çekeyim
muge1661 Bebekisteyenn zaten aşırı silik bile olsa ben onun ilerleyen günlerde koyulaşcanı sanmıyorum adetime 2 gün kaldı ve şimdiye bence belli olması lazımdı..
funnymummy Benim adette normalde hep gününde gelir bu ay umutlandımya biraz bugünden oldu daha 3 gün vardı halbuki