muge1661 Kızlar adetime 2 gün kaldı.. Normalde günde 2.5 lt su içen biriyim, ilk sabah idrara çıktığımda asla kokmaz… Ama bu sabah farkettim ki idrarım acayip kokuyor.. enfeksiyon olmadığına eminim.. normalde asla kokmaz ama bu sabah inanılmaz değişik üre kokuyordu sanki… gebeliğe yorayım mı 🤪
muge1661 Bu arada bu sabah yine strip ovülasyon testi yaptım ilk idrarla yine iki koyu çizgi çıktı, inatla gebelik testi yapmıyorum çünkü o testler bu kadar güzel iki çift çizgi göstermiyor 🤣🤣
Bfduam muge1661 canim benim lh da olsa çift çizgi insana iyi geliyor di mi:) Güzel haberlerini bekliyoruz, Idrar kokun bebiş habercisidir diye yormak istiyoruz, enfeksiyon ve kist değilse kitinde gayet belli çizgin, Inş bu sefer hcg testinde çift çıkacak🤲
muge1661 Bebekisteyenn akıntın var ozaman yoğun canım? Ayy hadi inşallah akıntıda gebelik belirtisi derler 😍
Akkiz__elis Anne88 Çıkar canim ben adetime 8gun kala yaptım çıktı çok silik ve gerkceten de hamileymisim
Pinpirikanne Dumbo bnmde bgun catlatma iğnesi olali 11.günüm cok merk ediyorum ya zor duruyorum 15 günden önce yapilirsa igneden dolayı yanlış sonuç cikabiloms ondn beklym
muge1661 Bebekisteyenn benim sol taraf kasığımda ağrı başladı sanırım regli geliyor🙄 neyse çarşambaya kadar beklicem
muge1661 Bebekisteyenn şimdi ikinci idrarımla yine ovülasyon yaptım böyle çıktı😁 https://imgyukle.com/i/kB9ia0. Gebelik testlerimizde böyle çıksa ya 🤣 inatla yapmıyorum bende negatif görcem diye
muge1661 Papatyamm123 inşallah kuzum çarşamba sabah test yapcam eğer olmazsam biraz daha bekliyim sonra hüsran oluyor 🥲
Bebekisteyenn Bebekisteyenn bende de varsa eşim işe gitti süpriz yapmak isterim ama karantinadayım ya
muge1661 Bebekisteyenn yok kuzum evde gebelik testim çarşambaya kadar almamaya yemin ettim 🥲 çarşama günü 29. Günüm oluyor eğer olmazsam bi umut var dicem. Senin karantina yarın bitiyor ama dimi alabilirsin aslında gizliden yaparsın🥰