muge1661 Bebekisteyenn olsun bak negatifi görünce en azından diyosun ki tamam adet gününe kadar kafana takmıyosun, ha belki terside çıkabilir senin canım hemen olumsuz düşünmeyelim☺️
muge1661 Bebekisteyenn valla benimde öyle canım😔 çanlar çalmaya başladı 🔔🔔hayırlısı olsun hakkımızda canım üzülmek yok… herşey biliyorsun ki allahtan…
muge1661 Bebekisteyenn kaset test mi yoksa erken gebelik mi aldın canım ? Sen bilirsin canım ben dayanamadım işte direkt yaptım negatifi gördüm oturdum aşağı şimdi adet olmayı bekliyorum 🥲
muge1661 Bebekisteyenn iyi yaptın canım , ama bazen diyorum ki kaset testler gününde yada geçince belli ediyor kendini. Şimdi diyelim negatif çıktı ama yine adet olana kadar bir ihtimalimiz var😔
muge1661 Bebekisteyenn ayyy hadiii heyecanlandım senin adına valla🤗🤗 ben 2 tane kaset test aldım eğer akşam adet olmazsam sabah ilk idrarla yapcamm
kemalim01 Ogretmenanneyim erken gebelik testi yaptım canım çok silik hayat çizgi belirdi ama çokta ümitlenmemek adına günümü bekleyeceğim test yapıcam belli olursa kan verecem senin içinde hayırlısı olsun
kemalim01 Ogretmenanneyim en geç cuma adet günüm canım normalde erken olurum onu baz alarak kaset testi yapar cumartesi kan veririm diye düşünüyorum bakalım tşk ederim darısı sana inşallah
muge1661 kemalim01 ayyy evet koymuştun ben unutmuşum görmüştüm daha önce☺️ Hadii inşallahh güzel çıkmış gayet gözle görünüyor cuma günü hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
kemalim01 muge1661 amin inşallah çok tşk ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıkla ilerler umarım 🤲🤲
muge1661 Bebekisteyenn olsun canım adet olmazsak adet günü de yaparız tekrar diyorum ya kaset test bazen göstermiyor.. eğer adet olursakta diğer ay tekrar 🤲🏻