muge1661 Bebekisteyenn çektir canım rahim filmi sonrasıda hamilelik daha kolay oluşuyormuş diyorlar, inşallah gerek kalmaz canım belkide bakarsın bu ay bir sürpriz olucak ☺️
Gzmbkr muge1661 sabah ilk idrarla ovülasyon testi yapılmaz gebelik için de olsa canım. Normal zamanda nasıl yapıyorsan o şekilde yapman gerekir yani bu test çok bir anlam ifade etmeyebilir. Gönlünde ki neyse o olsun 🤲🏻❤️
muge1661 Gzmbkr doğru söylüyorsun canım da işte burda çoğu kadın ovülasyon testiyle gebeliklerini öğrenmişler koyu çift iki çizgi olunca bende işte bi ihtimal acaba mı dedim… amin canım adetim geçene kadar bekleyeceğim artık💙
Gzmbkr muge1661 evet canım ovülasyon testi de fikir verebilir gebelik için ama ne zaman yaparsan yap sabahları hep koyu çıkar 😇 Hakkında hayırlısı olsun ❤️
muge1661 Gzmbkr peki canım bişey sorcam, ben yumurtlama gördüm 2 kasımda sonra bayaa bi silikleşti şimdi böyle çıkınca şok oldum. Sabah ilk idtarla yapmış olsam bile sonuçta benim yumurtlama tarihim geçti neden koyu çıkıyor ? 😔
Gzmbkr muge1661 Gece boyunca hormonlarımız aktif olduğu için sabah ilk idrar da daha yoğun halde bulunurlar. Gebelik testini de bu yüzden ilk idrarla yapın derler. Lh hormonu bizim sürekli vücudumuz da olan bir hormon doğru ölçümü için ilk idrar olmaması ve testi yapmadan 2 saat öncesi sıvı alımını kesmemiz gerekiyor 😇
Pinpirikanne Dumbo benimde 21 inde bat canm beyaz akinti bndede var belirti olur mu acaba gecn ay hiç boyle bsey yoktu
muge1661 Bfduam benim umutlar çöp oldu şuan🙄 benimde eşitti bu sabah ilk idrarla yaptığımda… oyy oyy beklemek ne zor
ydmayse Bfduam hemen hemen eşitti ikinciye yumurtluyorsun diyenler oldu. 5+2 iken adet oldum kimyasal dedi doktorum.
Bebekisteyenn muge1661 vücudum benle oyun oynuyor yemeği yedim midem bulandı böyle yapıyor negatif çıkıyor yıkılıyorum 🙄
muge1661 Bebekisteyenn maalesef canım o yıkılma bende de oluyor… çok ümitlenmeyelim yinede olumsuz gibi düşünelim eğer olumlu olursa sonuç sürpriz olur bze🤗