numix oradamsnz acaba daha
Nneslim1995
- 12 saat önce
- 21 Kas 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Niğde'de yaşayanlar var mı? tartışmasında
- Niğde'de yaşayanlar var mı? tartışmasında
İyi günler nigdeyi tayin için düşünüyoruz acaba şehir hakkında bilgi verebilirmsnz bu arada hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize🥰
- Kilis tayin tartışmasında
mlkkk yaa teşekkür ederim bilgiler için 😊 bakalım Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin
mlkkk dis klinikleri tarz şeyler var mı peki
mlkkk hastane durumu nasıl peki o konu hakkında da bilgi alsam
mlkkk ev almamız imkansız şuan ya ama ortalama 10 bine bulabilirsek bakalım gerçi tercih de neresi olur tabi oda kısmet
mlkkk muhit olarak nerelere bakmak lazım okul market yakın olan yerler
mlkkk hmm yani o taraflar olunca klima şart oluyor tabi kiralar nasıl acaba yani netten baktım ama toki evler falan 8 9 yazmışlar doğru mu bilemedim
mlkkk yaa iyiymiş ozaman yazin klima ihtiyacı oluyor mu acaba halkı nasıl komşuluk ilişkileri vs
mlkkk bide iklim nasıl acaba sıcağı soğu yazı kışı
mlkkk şuan için çevik kuvvet canım gidilen yerde bölüm değişebilir asayiş yada karakol olabilir
mlkkk peki suriye gidip gelme olayı oluyor mu ve siz memnunmusunuz
mlkkk yaa sevindim eğitim iyiyse eşinizin çalışması nasıl acaba adana ve marasliyiz
mlkkk bide özel kreş durumları nasıl acaba
mlkkk ayy daha gitmediler mi ya Allah’m açıkçası memlekete yakın olduğu için yazmak istiyoruz siz oralimisiniz
Polis açısından nasıl bir şehirdir acaba lojman kira egitim ekonomi anlamda nasıldır
- Plasenta prevya tartışmasında
Esap olur inşallah rabbimin izniyle canım mesafe varsa sıkıntı etme en fazla doğum seklin sezeryan olur ama marjinalsa yüksek ihtimalle çıkar gözüyle bakıyor doktorların geneli ama 36 haftaya kadar bekle
- Polis tayini tartışmasında
s_dinc0 amin rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲
- Plasenta prevya tartışmasında
Ece0907 bunların belli cm lerim var canım totalis olan rahme yapışık yada tam kapatıyor bide marjinal var o rahme yapışık olmuyor benimki marjinal olandı ve 35 yada 36 hafta da çıktı yukarı canım 37+1 de normal doğum yaptım
- Polis tayini tartışmasında
s_dinc0 bu yıl tercih olanlar için yeni süreler geçerli bizim burada 5 oldu ama biz 4 yıldı süre bizi etkilemedi eğer ipka vermek isterseniz o ayrı diye biliyorum ben çünkü bizde çift şark yaptık