Canım burdan kümseye sorma vakit kaybetme doktorunu ara onun yerine yasa hastaneye git inşallah önemli bişeyin yoktur.Ama önlemini al sen.Geçmiş olsun
Susam2020

- 3 Eki 2021
- 2 Kas 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kizlar bakar misiniz ağrı mi tartışmasında
- bebekleriniz kanala kaçıncı haftada girdi ? tartışmasında
Hiçbirşey yapmadım canım aksine benim riskli olduğu için öyle hareketli bir hamilelikte geçirmedim işin komik kısmı sezeryan doğum yapmak zorundayım.Benim için hiç önemi yok yani şeklinin 😂😂
- Hoşgeldin 36. Hafta tartışmasında
36+4🐣
- bebekleriniz kanala kaçıncı haftada girdi ? tartışmasında
- Haftada ☺️
- Hangi meyve oldunuz tartışmasında
Karpuz olduk 🍉
- Nişan mı bu tartışmasında
Canım büyük ihtimalle nişan.Hemen sancın olmayabilir kimisinin suyu gelir kimisinin nişanı gelir kimisinin sancısı başlar bunların hepsi doğumun habercisi.Sen en iyisi doktorunu ara yada hastaneye git
- covid e yakalandım. tartışmasında
Doktorunla konuştun mu canım.Benim bildiğim ve duyduğum limonlu su iyi geliyor
- Covid 19 aşısı tartışmasında
masalinannesi12 kesinlikle yaptırmalısın benimde başlarda doktorum doğumdan sonra diyordu ama hamile ve bebek ölümleri inanılmaz artmış o yüzden benim doktorum bile direk git vurul dedi ve biontec kesinlikle ben ilk dozumu vuruldum simdi ikinci dozu bekliyorum.34 haftalık haberim ilk doz da 31 haftaliktik
- 33+1 sancı tartışmasında
Gerçekten inanamıyorum bebeğini nasıl tehlikeye atarsın.Senin ne perde asman doğru ne de koltuk kaldırmanın.Hic mi uyaran kimse yok seni?Tabikide belin ağrır karnın ağrır.Umarim bebeğinin hareketleri normaldir.Kontrol ettin mi her zamanki gibi mi hareket ediyor?
- İdrar yolu enfeksiyonu tartışmasında
Doktorunla görüştün mü canım.Bende progestan kullanıyorum ama ağızdan alıyorum günde 3 tane.Ben doktoruma neden fitil olarak kullanmıyorum diye sorduğum da enfeksiyona sebep olabiliyor demişti.Belli ki için rahat etmemiş doktorunla konuş bence.Enfeksiyon önemli bisey çünkü
- İsim önerisi olan ?? tartışmasında
Benim adım da Merve bu arada 😊 Kızımın ismi de DUHA olucak Allah izin verirse.Sana fikir olsun diye isim yazayım
-BADE
-ALYA
-MİRA
-ALİN
-SARE
-ALĂ - İsim önerisi olan ?? tartışmasında
Cinsiyeti ne bebeğinin 🤗
- Hoşgeldin 30+0 tartışmasında
Bende 30. Haftanın içindeyim.Eğer kızım sabrederse 21 ekimde annesiyle aynı gün doğumlu olacak inşallah.🥰🥰
- YARIN 9.30'DA SEZERYANA ALINIYORUM 😔 tartışmasında
Hic korkma sakın ol.Evladina kavuşacaksın bunu düşün sadece.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasıl etsin.Kolaylikla atlatırsın merak etme 7 yılda bile tip o kadar ilerledi ki çok kolay oluyor sezaryanlar 🤗🤗🤗
- Bulantı .. tartışmasında
Normal canım korkma
- 35 haftalığım aşı olabilirmiyim tartışmasında
Bende seninle ayni durumdayım.30. Haftanın içindeyim doktorum doğumdan sonra dedi.O yüzden bekliyorum.Ama bi yandan da vurulsam mi acaba diye arada düşünüyorum sonra aşı vurulduktan sonra ateşlenme geçirenler oluyor Buda bebeğe zararlı olabilir diye aşı da korkutuyor ne yapicam bende bilmiyorum
- Islak mendil tartışmasında
Trendyolda satılıyor canım internetten alabilirsin onun dışında mağazalarda görmedim ben nerde satılıyor bilmiyorum
- Kararsız kaldım :( tartışmasında
ddtnll74 Sadece kan alınıyor koldan tatlım bebegini tehliye atacak hicbirsey yok.Benimde ilk bebeğimi 24 haftalikken erken doğumla kaybettik bu ikinci gebeliğim 30. Haftamizdayiz.Ikili ve üçlü teste bebegini riske atacak hicbiesey yok emin olabilirsin.Zatwn ikili testin temiz çıkarsa ense kalınlığı da normal olursa bebeğin ultrasonda 3lü teste gerek duymuyor doktorlar.Gonul rahatlığıyla yaptır o yüzden 😊😊🤗
- Park yatak mı? ahşap yatak mı? tartışmasında
Cıvata falan gevşeme olmaz.Aralarindaki tek var birini taşımak daha kolay diğerine göre bide ikisininde boyutları var hangisini seçeceğiniz önemli olan.Kimseye kulak asma sen neyi istiyorsan onu seç al.
- Kararsız kaldım :( tartışmasında
Doktorun ne söylüyorsa onu yap canım minik bir kan alınacak sadece.Ikili testi yaptırdıktan sonra diğerlerine gerek kalmaz zaten.En azından için rahat etmiş olur🌸