Hafize3536 bnde o haftada yakalndm smdi atlattım çok şükür hala koku almiorm ama çorba limon sık içine kivi bol meyve soğan ye pekmez bal hep bnlari kulandm parol verdi ama içmedim zaten çok ateşin olmadgi srece kullanma dedi
NNurcan1009
- 15 Haz 2022
- 5 Ara 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Covit tartışmasında
- 16 haftalığım karnım ağrıyorrr helppp 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tartışmasında
Mecbur kalmadığını Z sürece hiç bı ilaç icmeyin bnce korona olmama rağmen parolu çok ateşin çıkmadığı sürece içme dedi nane limonda düşük tehlikesi var bn hiç içmedim
- Covid tartışmasında
Masal2019 bnde sıtma oldu çok üşüdüm bacaklarım titredi ateşim hafif çıktı öyle anladm test olunca pozitif çıktı
- Covid tartışmasında
Perilisa bol meyve tuket cnm bnde 15 haftalıkken oldum çorba içine limon sık soğan ye öyle atlattım çok şükür hala koku alamiorm ama daha iyim çok şükür
Ama çok ağrın varsa dayanilmayack kadr bı doktora GT istersen
Bnde de öyle oldu bı kaç gün sonra geçti ama doktora gttigim zamn kanamn akintin falan yok dedi demi öyle bişey yasamadm çok şükür insaALLAH sende iyi olursun
- 15+2 korona oldum tartışmasında
Sadece burnum tıkalı kokuda aliom tatda aliom rabbim hepimize şifa versin insaALLAH
- 15+2 korona oldum tartışmasında
Korona oldm arkadslar aranızda geçiren varmı napabilirm dualrinizi eksitmeyin 😔
- 14+6 saglik tartışmasında
Tugbabuglem58 Sgl cnm benim kanamam yok sadece soğuk almışım herhlde kasıklarım ağrıdı doktora söyledim her ihtimale karşı kullan dedi o yüzden kararsızım doktor ağızdan dedi
Mrb doktor bana progestan verdi ağızdan mi kulaniyonuz asadan mi bana bı fikir verir misiniz ağızdan kullanmak istemiom
- 14 haftalık sancı tartışmasında
Ya iki gündür sancım var adet sancısı gbi normalmi 14 +4 endişeleniyorum kötü bisy yok demi
- Belediyelerden Anne Bebek Yenidoğan Hediye Seti tartışmasında
nesenese devlette doğum yaptığınız zaman belediye başkanı evlere hediye gönderiyor yani başvurmaya gerek yok
- 13-14 haftalık hamileler var mı? tartışmasında
Zky2019 hadi hayırlısı insaALLAH rabbim dertlerini göstermesin bnim icimede erkek doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsunlar da 🥰
esgun Kızılay’ın magnezyum olan sodasini iciom o iyi dioolar ilerde bacaklar uyusmasn diye
bebekveannesiii 13+6 yarın Allah’ın izniyle 14 olcam cinsiyeti öğrenen varmı aranızda
- 2.trimester tartışmasında
Rabia123 aynen bnde öyle ama.karnim pek çıkmadı endişeleniyorum normal mi
- İkili tarama tartışmasında
İkili testi yapmak zorunda mıyız peki peki bnde 13+0 yapsam mı yapmasam mi kararsızım
- CINSIYYET merak edenler haydii soyleyeyim😅😍 tartışmasında
simsekkiz8 10.09.21
Eşim 28:10 1993
Bn 29:11:1991