Kız bizim ilk geceden başladı 12 den 8 buçuğa kadar uyumadı hiç sureklı emmek istıyor ama suan cok sütüm yok benımde feci bir uykusuz geceler başladı :)
Nur56789

- 1 May 2022
- 12 Kas 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Samsun Büyük Anadolu Özge Piri Mantar'a gidenler tartışmasında
mhdmraa amin insallah 🙏🏻🙂 sezeryan doğum 6250 dedıler ama eşimin kurum indiirimi oldu ben birde daha önce doğum yaptığım odayı istedim cunku o odada bebekle kalamamak içimde kalmıstı ilk doğumum erken oldugu için 1 hafta kuvözde kalmıştı suit odaymıs oda ama standart oda tercıh ederseniz 5500 sanırım doğum parasının içinde ameliyat oncesi yapılan tahliller var kan idrar ve ekg covid testi istıyolar siz ve yanınızda kalacak refaketcıdan ama ona ayrı ücret taleb edıyolar istersenız devlette yaptırabılırsınız dedıler birde suan Ramazan’dan Dolayı var mı bılmıyroum ama anne baba özel kahvaltısı ertesi gün oluyor içinde bizim hersey indirimimizle 4875 e düştü
turefb dırek belden yapıyorlar bana ilkinde sormamışlardı zaten sedyeyle yatmayla bebegın çıkması İnan 2-3 dakıka analamıyosun bile dikmeleri biraz uzun sürüyor onda da rahim toparlayıcı iğne uyguluyorlar o hem bıraz uyku yapıyor hemde cok tittretme yapıyor odaya geçince ☺️ Sanırım cok gerek kalmadıkça genel anestezi yapmıyolar :) zaten dikişi estetik yapıştırma yapıyorlar hiç sorun olmuyo 🙂
- Gebelikte lens aciiillll?? tartışmasında
İlk gebeliğimde hep kullandım bu ıkıncı yıne kullanıyorum mecbur kullanıyorum numaralı hiç bır sıkıntı yaşamadım
umayin-ucan-annesi Karadeniz Rumeli hisarlar derneğine üye eşim derneklede hastanenın kendi yaptıgı bir anlaşma %25 indirim uyguluyorlar özel sağlık sigortanız varsa bır cok avantajı var muayenede doğumda diye bılıyorum Anadolu’da diğer hastaneleri bilemiyorum bence hastaneyle konuşup doktorunuzu değiştirecekseniz hiç vakıt kaybetmeyin derim
Özge hanıma gıdıyorum ve gerçekten çok memnunum herseyi ben sormadan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor saat kaç olursa olsun aradığımda açıyor telefonları Her gitmem de ilaçlarımı soruyor en önemlisi onun yönlendirmeleri sayesinde herseyin önlemini bana erkenden aldırıp bilgilendırmesi sayesinde erken doğum rıskımı atlattım 🙏🏻 Bu ayın 29 unda sezeryan olucam ve sezeryan fiyatı 6250 dedıler eşimin sendika indirimiyle 4875 e düştü muayenelerde 300 den 219 a düşüyor hasta yatışta bilgi verıyolar kesınlıkle tavsiye ederım ilk hamileliğimde özge hanıma gitmedığime cok pısmanım :)
- Samsun Büyük Anadolu hastanesi doğum ücretleri/içeriği tartışmasında
turefb sezeryandan sonra ilk yürüdükten sonra ara ara korıdorda kendim sureklı yürüdüm hiç zorlanmadım acıda hissetmedim hiç dedıkelri gıbı olmuyor ertesi gün dısarıdakı tüm işlerimi bile hallettim su geçirmez bantla duşa girdim hiç dedikleri gibi değil yani herkes çok farklı şeyler söyleyip korkutuyor kimseyi dinlemeyin bırakın bebeğiniz karar versin nasıl geleceğine ☺️