MMM0106
- 31 Eki 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Negatif negatif negatif tartışmasında
Tuba123456___ çok şükür 🙏
- Negatif negatif negatif tartışmasında
Arkadaşlar reglim 10 gün gecikti ama aranara yaptigim tüm testler negatif iki kere lekelenme olmuştu devamı da gelmemişti bu süreçte:(
- Kurutma makinesi ve bebek kıyafeti tartışmasında
- Elendim mi sizce? tartışmasında
Canım aynı şeyleri hemen hemen yaşıyoruz. Benim de son adet tarihim 26 Aralıktı erken gebelik yaptım adette önce pozitif gördüm. Sonra adet günüm geçti dördüncü gün negatifti bugün sekizinci gün yine negatif çıkar diye yapmıyorum bekliyorum on gün geçerse gidecegin insAllah.
- 7 gün gecikme ? Negatif idrar testi ? tartışmasında
Arkadaşlar son regl tarihim 26 Aralık bugün itibari ile 7 gün gecikti iki kere kahverengi leke geldi normalde hiç olmazdı kasık ağrısı oldu batma şeklinde bel ağrısı ama dördüncü gün test yaptım reglim geçince negatif çıktı ?
- Geç döllenme tartışmasında
Merhaba arkadaşlar adetim altı gün gecikti ama.dorduncu günde test yaptım negatifti geç döllenme olmuş olabilir mi? Ve ne zaman test yapmalıyım ne zaman çıkar yumurtlamadan sonra 18.gun de test negatifti var mıdır yok müdür bu tarz bişey başına gelen oldu mu ?
- Kizlar geç döllenme nedir tartışmasında
sutlukahve_ çok tesekur ederim amin insAllah hayırlısıyla
sutlukahve_ merhaba benimde adet günüm altı gün gecikti ama dördüncü gün erken gebelik yaptım negatif çıktı olabilir mi acaba bende de geç döllenme
- Yumurtlama günü? tartışmasında
- Yumurtlama günü? tartışmasında
Arkadaşlar yumurtlama günümu değerlendirdim üzerinden 18, gün geçti idrar testi negatif çıktı regl beş gün gecikti bu duruju yaşayan var mı ?
- Bat gecikti ama idrar testi negatif? tartışmasında
Meleklerim545 bence de aynen çıkardı heralde erken gebelik testi bide
Meleklerim545 normalde lekelenmleer olur muydu ben de hiç olmazdı ama kahverengi leke geldi iki gün bende de
Meleklerim545 yaa kan vermek lazım aslında da ben de ceseret edemiyorum ya heran adet olacakmışım gibi olmazsam da şüpheleniyorum ama.idrar testi negatif
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 26 Aralık’tı bugün itibari ile 5 gün gecikmem oldu ama dün yani 4.gun gecikmesinde erken gebelik testi yaptım negaitf çıktı belirti olarak çok fazla beyaz akıntım var onun dışında bişey yok? Bu tarz bı durum yaşayan var mı ?
- İdrar testi ne zaman ? tartışmasında
Son regl tarihi 26 Aralık bat 27 Aralık üç gün gecikti idrar testi yapsam çıkar mı sonuç ?