Papatyael47 hayırlısıyla doğsunlar inşallah bnde gireceğim detayliya bakalım sürpriz çıkmaz kız diye havaya gırdım kaç haftadır 😀
HHtc4345
- 23 dakika önce
- 5 Mar tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Hangi Meyve/Sebze Oldunuz?🍒🥦🍍 tartışmasında
Papatyael47 inşallah Allah nasıp ederse kızımız olacak seninkinin cinsiyeti belli mi
Papatyael47 bnde pek hissediyorum diyemem arada damar atar gibi pıt pıt oluyor o kadarcık
Papatyael47 nasil geçiyor bu haftanız
20 haftalık sevimli bir bebek havuç kızım olacak
- Bu Sene Kız Mı👧🏻 Erkek Mi 👦🏻? tartışmasında
Bende kız senesi olduğunu düşünüyorum ve benimde kızım olacak Allah nasip ederse
- Gebelikte hangi vitaminleri kullandınız tartışmasında
Dün bacağıma kramp girdi bir türlü geçmek bilmiyor ne yapmalıyım magnezyum ilaci daha vermedi doktor kontrolüme de var hala evde ne yapabilirim
- Transfer sonrası tartışmasında
Sol kasigim ağrıdı ayaklarım ev sıcak oldugu halde üşüme geliyordu bi anda sonra geçiyordu göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı oldu ama işte bunları tüp bebek tedavisinde negatif aldım da yaşadım pozitif olunca da yanı zamana bırak bn 4. Pozitif aldım
- Ağustos anneleri tartışmasında
Ağustos gelsin artık ya bebeğim iyi mu diye sabah akşam düşünmekten rüyalarım birbirine girdi
- Mutlu Bayramlar 🍭 tartışmasında
Bütün annelere kucağına almak için gün sayan anne adaylarına ve anne olmak için gözyaşı döken dualar eden herkese çok güzel bir bayram dilerim bu bayram kızım karnımda inş diğer ramazan bayramında kucağımda olacak herkese mutluluklar
- Hamileliğinizi ne zaman söylediniz 👼🤰🏼🎀 tartışmasında
- Hamileliğinizi ne zaman söylediniz 👼🤰🏼🎀 tartışmasında
Bn 3 aya kadar filan saklamayı düşünmüştüm ama 8 haftada kanamam olunca hastanede yatınca herkes öğrendi
- Devlette tüp bebek yaptiran varmı tartışmasında
- Devlette tüp bebek yaptiran varmı tartışmasında
- Transfer sürecinde pozitif gebelik testi tartışmasında
mrserdogan12_ hayırlı olsun bnde 11 gün yapmıştım evde pozitif çıkmıştı ilaçlarla alakası olmaz inşallah keseyi de görürsün
- Ekşi🍋- Tatlı🍭, Ne Aşerdiniz?🤰🏻 tartışmasında
Şeftali istemişti canım tek cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama kızım olacak Allah nasip ederse
- Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ? tartışmasında
2li teste tahmin yürütüldü kız diye 18 haftada kız da garantiledik çok şükür
- Hangi Yılın Annesisiniz?💪🏻👧🏻✨ tartışmasında
İnşallah 2025 ağustosta kızımın annesi olacağım
- İzmir Hastane Ve Doktor Önerileri (Doğum için) tartışmasında
Bn ege üniversitesine gidiyorum doktorum da çok iyi ege hanım baya donanımlı bir doktor
- Progestan kullananlar tartışmasında
18 haftanın sonlarına geldik hala kullanıyorum