nrkrt şuan banyo yapamıyorum aöa sıcak bez koyuyoruz teşekkür ederim
HHilal1403
- 14 Ağu 2023
- 25 Mar 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kızlar doğurdum ama henüz sütüm gelmiyor tartışmasında
- Kızlar doğurdum ama henüz sütüm gelmiyor tartışmasında
38+3 te bugün sezaryen doğum yaptım hemşire 2 saatte bir emzir dedi ama henüz sütüm gelmiyor sürüm gelmesi için önerisi olan var mı
- Kaç Haftalıksınız Bebeğiniz Kaç Kilo🎈🤰 tartışmasında
37+5 3500 gr
- Şafak Kaç Kızlar ? 🤍 tartışmasında
Son 18 💙
Eğer doğumu tetikleyecek bi sorun yoksa herşey yolundaysa uçak yolculuğunun bir sakıncası yok ben 33. Haftamda uçak seyahati yaptım . Bir sorun oluşmadı.
- Lansor kullanan var mı tartışmasında
Yagmurun2
Bana takipçisi olduğum doktorum verdi yaklaşılır 2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım aksine kullanmazsam günüm gecem zehir oluyor . Ama tabi siz takiplisi olduğunuz doktorunuzla görüşseniz içiniz daha rahat eder - Bebek kilosu tartışmasında
36+2 3400 gr
- Lansor kullanan var mı tartışmasında
Ben mide şurubu kullanıyordum rennie duo ama hiç faydasını görmedim normalde terkin var hamilelikte bu iki katına çıktı . Doktorum lansor verdi günlük olarak kullanıyorum
- Kızlar kaçıncı haftadasinizve bebeğin kilosu nedir? tartışmasında
36+5 3400 gr bir tosun bey 🧡
- 34 haftalık bebiş kiloları 🙃 tartışmasında
36+5 olduk 3400 gr bu haftaya kadar herşey normal doğuma uyumluydu ama bebiş kanala inmez inat ederse sanırım kilodan dolayı sezaryene alacak doktor
- Gebelik haftası ve bebiş kiloları tartışmasında
36+2 haftalığız 3400 gr olmuş oğlum
- Hamilelikte Ne Aşerdiniz 🫢😍 tartışmasında
Keşkek alerjiktim hatta rüyamda bile yedirdiler son 1 aydırda acayip derecede buz aşeriyorum her gün deli gibi buz yiyorum rüyalarıma giriyor 😍
- Yenidoğan bebek için hangi şampuanı aldınız kızlar tartışmasında
Sebamedin yeni doğan şampuanı ve vücut losyonunu aldım hatta vücut losyonunu arada karnımı nemlendirmek için sürüyorum hoş bi kokusu var
- Bebişleriniz Kaç Kilo Oldu? tartışmasında
33 hafta 2350 gr bir hafta önde gidiyor diyor doktor
- ŞAFAKLAR KAÇ? 🙈 tartışmasında
Son 41
- Fazla mı kilo almışım👼🏻 tartışmasında
68 kilo ile hamileliğimi öğrendim şuan 34+0 hafta oldum 85 kiloyum
- Aynı Hastaneye Gidenlerin Tanışma Postu tartışmasında
anneoluyorummmmmmmm ben ilçesinde oturuyorum ama merkezde özel Level hastanesinde yapıcam doğumumu
- 30-31-32 haftalık bebek kilosu 💙 tartışmasında
MoonLighty kesinlikle bende öyle 😊
- 32,33, 34 haftalık anneler ❤️ tartışmasında
Koalammm 33+2 deyiz hastane çantamız hazır sayılır oğlumun herşeyi hazır benim bi kaç eksiğim var . Bugünde itibaren nstye girmeye başladım şuan normal doğum olacak gibi görünüyor bakalım
- 30-31-32 haftalık bebek kilosu 💙 tartışmasında
MoonLighty ben 33 haftalığım bugün itibariyle nstye girmeye başladım iki haftada bir nst için bakalım dedi doktorum