Dianaf Canıım oğlumm, Gofret 🥹💛
DDaisy0903
- 11 Kas 2022
- 1 Mar 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Evdeki hayvanlarınızın resimleri tartışmasında
- Spinal Epidural arasında ki fark nedir tartışmasında
Oelrlrkmemdmd ikisinde de kateter takılıyor ama Epiduralde takılı kalıyor sadece. Ben de galiba sırf bu yüzden özellikle spinal isteyeceğim bakalım bilen biri yazarsa daha iyi olur tabi
- Spinal Epidural arasında ki fark nedir tartışmasında
Oelrlrkmemdmd Ben de biraz bunu araştırmıştım da kısacası anladığım şu oldu Epiduralde uyuşma daha geç oluyor spinalde ise hemen ve de Epiduralde belde katateri bırakıyorlar ordan ağrı kesici vuruyorlar, spinalde katater içerde kalmıyor ağrı kesici damardan veya kalçadan yapılıyor.
- İlk gebeliği olanlar karnınız ne zaman çıktı tartışmasında
Oznurozdemir merhaba, bebeğinizin kilosu, gelişimi nasıl acaba ben de 36+5im ama her gören sanki 5-6 aylık gibi duruyor kesin bebek çok küçük zayıf falan diyor moralimi bozuyorlar açıkçası halbuki ben de seviniyorum çok sismedim diye ama insan etkileniyor 🙈😅
- İzmirli Anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz tartışmasında
- Düzenlendi
Busra_35 merhaba, bugün kontrolüm vardı gidince doğum fiyatlarını sordum. 10000 oldu ama doğum artık 2 seviyeye ayrılıyor fiyat da ona göre değişiyor o anki duruma göre değişebilir gibi saçma sapan bi açıklama yaptılar net bir şey söylemediler. Sonra ben biraz üsteleyince doktorunuzla görüşün fiyatı o belirliyor o ne derse biz sisteme onu giriyoruz dediler. Doktoruma sorduğumda da 32 hafta ve üstü olduğun için zam seni etkilemiyor dedi. Artık bilemiyorum çok tatmin olmadım aşağıdakilerin açıklamasından ama inşallah doktorumun dediği gibi olur bir sürprizle karşılaşmayız. Size de haber vermek istedim 🌺
- Oğlunuza hangi ismi koyuyrsunz🥰 tartışmasında
Su1993 eşiniz çok çukur izlemiş galiba 🙈 birtane de bende var 🤣
- İzmir tüm hastanelere zam gelmiş tartışmasında
Canebruu 34 haftalık olduk biz de umarım eski fiyattan olur herhangi bir sözleşme vs de imzalatmiyorlar umarım doğum zamanı bir sürpriz yaşamayız
Canebruu kontrolü beklemeyip direk sormak için gideceğim galiba, yıl sonuna kadar zam yok demişlerdi bana en son sorduğumda çünkü. Sizin kaç haftalık acaba ona göre mi fiyat veriyorlar acaba hiçbir şey anlamadım gerçekten
- Düzenlendi
Busra_35 10000 olmus diyorlar doğum ücreti de bana da artık zam olmayacak demişlerdi olduysa da umarım bizi etkilemez ama hiç sanmıyorum. Gidip sorucam yazarım size de
- 32.HAFTADA GELİSME GERİLİGİ! tartışmasında
uraz_ve_annesi- aynen bende o şekilde düşünüyorum inşallah biz de o rakamları görürüz 🙏31de 1600dü bebegim
- 32.HAFTADA GELİSME GERİLİGİ! tartışmasında
uraz_ve_annesi- merhaba benim de aynı şekilde sadece karın çevresi 1 hafta falan geriden geliyor.kacinci haftada 2500 Gr oldunuz acaba
- İzmir Özel hastane güncel fiyatları tartışmasında
Tugbali14 merhaba doğum 10000 TL olmuş diye duydum ama takipli olduğunuz için mi doğum fiyati sabit deduker acaba,ben de 33.haftadayim bizi etkiler mi doğum fiyatına gelen zam acaba
Canebruu merhaba,ben de galene gidiyorum ama kaçıncı haftadasınız acaba bizleri de etkileyecek mi acaba yeni doğum fiyatları sorabildiniz mi
Busra_35 merhaba,sizinle daha önce konuşmuştuk Galende doğum fiyatıyla ilgili muayene ve doğum ücretlerine zam gelmiş benim kontrolüme daha var sizin bilginiz var mı sordunuz mu fiyatları acaba?
- Kordon kanı saklama tartışmasında
gkbyza Allah korusun bebeğinizde ortaya çıkabilecek herhangi bir kan hastalığında (lösemi de dahil) herhangi bir donör arayışına girmeden kendi kanıyla %99 uyumlu olacağı için hastalıklar tedavi edilebiliyor.
- Kordon kanı saklama tartışmasında
Minikyavrumtirtil merhaba geçen günlerde ben de bu konuyu araştırmaya kalktıştım ve bir firmayla görüştüm. Çıkan son sistemden bahsettiler Bioarchive diye bir sistem, yalnızca size ait bir kasa gibi düşünün hiç açılmıyor (eski sistemde birden fazla kişinin kordon kanı oldugu için açılıp kapanıyormış). Doğum öncesi bir temsilciyle anlaşıyorsunuz, doğuma gideceğiniz zaman doğum yapacağınız hastaneye geliyor, doktorunuz işlemi yapmayı biliyorsa doğumdan çıktıktan sonra bu temsilciye kordon kanını veriyor ve soğuk hava deposuyla bankaya gidiyor, istenirse temsilci doğumunuza da girebiliyor. Çocuğunuz 40 kiloya gelene kadar kordon kanınız saklanıyor ve iptal etmediğiniz sürece yıllık kira ödüyorsunuz. Başta işlem ücreti olarak 8000 TL, sonrasında her yıl için 1060 TL kira ödüyorsunuz. İstediğiniz zaman da anlaşmayı iptal ediyorsunuz. Şuan aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.
- Çok sık büyük tuvalete çıkmak? tartışmasında
izobellaaa-_- aynen gerçekten zor yetişiyorum 🤣 ben başından beri kan ilacı kullanıyorum ama daha yeni yeni bu kadarr sık çıkmaya başladım tabi kabız olmaktan iyidir diyorum yeter ki sorun olmasın😊
Gozde1909 çok canım çok şükür hemoroidim falan yok normalde de düzenli olarak tuvalete çıkardım Bi sorun yaşamadım kabızlık vs hamilelikte olunca sorun olur diye korktum sadece çok sık çıkmak
Selimkemalinannesi 3vet canım aslında bu 2 Haftadır çok dikkat ediyorum yediklerim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bebiş için. Doktorumun önerdiklerini yiyorum şu şekilde; sabahları mutlaka yumurta ve sağlam kahvaltı, gün içinde badem, ceviz, fındık ve kefir ile ara öğün, öğlen / akşam mutlaka et veya tavuk, yoğurt. Ve her gün başta muz olmak üzere meyve yiyorum. 2 Haftadır bu şekilde besleniyorum belki de bu yüzden olmuş olabilir
Kızlar merhaba 31 haftalık hamileyim. Şu 1 hafta 10 gündür büyük tuvalete çok çıkıyorum her gün en az 3 bazı günler 4 kez. İshal vs değilim ama ne yesem tuvalet ihtiyacım geliyor. Haftaya pazartesi kontrole gideceğim doktoruma soracağım ama öncesinde sizlere sormak istedim böyle bir durum yaşayan bilgisi olan doktoruna soran var mı Bi sorun teşkil eder mi acaba? Şimdiden teşekkürler.. 😊