- Düzenlendi
Filizsz aaa bende mihra yada eflin koyacaktım hatta doğum yaptığımda hoşgeldin eflin adıyla story attı 🤣🤣🤣kardeşlerimm eve gelince asmin koyduk yeğenim hala mihra diye seslenir 😁😁😁
Filizsz aaa bende mihra yada eflin koyacaktım hatta doğum yaptığımda hoşgeldin eflin adıyla story attı 🤣🤣🤣kardeşlerimm eve gelince asmin koyduk yeğenim hala mihra diye seslenir 😁😁😁
Filizsz İsmi nedir bu arada
Filizsz aynen öyle çok kötü bir his canım ben dedim eşime hatta biz başka isimle seslensek dedim kimlikte öyle kalsın dedim hayır dedi evet değiştirmek için de ne yazıkki mahkeme gerekiyor bilmiyorum ya hayırlısı böyleymiş
Gulsh61 bak ben de hamileyken post açmışım ben de tam 20 haftalıktım ozamanlar aynı senin bu şikayetlerinden bende de vardı hatta sadece vajina değil makatta bile sancı oluyordu ara ara böyle elektrik çarpar gibi senin deyiminle istersen postuma gir bak aynı şikayetlerimiz geçici yani magnezyum kullanıyordum ben doğuma kadar da magnezyum kullandım şu an bebeğim 3 buçuk aylık
Ne yediniz ki
Filizsz canım ben Aralık ta doğum yaptım son güne kadar da senin gibi bir türlü isme karar veremedim hergün saatlerce araştırdım anlamlara baktım yok hiçbir şeklinde içime sinmedi doğduktan sonra eşim asmin olsun mu dedi tamam dedim keşke etlin olsaydı diyorum 😁😁iyi düşün ona göre
Yenigebe12 evet hiç kolay olmadı ama sonunda ki sevince değer ❤️❤️
Yenigebe12 öncelik Allah razı olsun Allah sanada güç kuvvet versin her dogum kişiye özeldir öncelikle bunu bil ve hiç korkma benim ilk doğum ve son doğum suni ile oldu kesinlikle kendi gelen sancılara göre kat kat daha şiddetliydiler ve ben aşırı bagardım ama kendi sancılarım nasıl dedem adet sancılarının iki tık üstüydü ama inan Allah yardım ediyor açılman varsa hemen doğurursun bide ben sın bebeğimi 35 yaşında doğurdum düşün şuan 3 aylık inşallah sende kavuşursun bebişine ❤️❤️❤️
Yenigebe12 benim çatı ağrım en başında başladı ve giderek arttı magnezyum yazmıştı bana onunla idare ediyordum normal doğumla alakalı değil ben dördüncü normal doğumumu yaptım iki suni ile iki de kendi sancım ile Allah yardımcın olsun inşallah
Linatkgl bence hemen silikon göğüs ucu ile dene benimkide tutamadı ucu yok göğsümün uçla veriyorum iki aydır
korkmazgnc canım ben normal doğum yaparken yan odada bir kadin da benimle birlikte doğum yaptı 4350 inşallah yaparsın
243424 bende uzman psikiyatri ye gittiğim zaman kar ve zarara bakacaz dedi kullandım çok şükür hiçbirsey olmadı hala devam ediyorum mecburen
Baris2024 gönlünü ferah tut Allah büyüktür
Baris2024 merhaba canım evet doğdu çok şükür hiçbirsey olmadı çok şükür 37+4 te doğdu biraz küçük ve güçsüz olduğu için 8 gun yoğun bakımda kaldı ama suan çok iyi hala kullanıyorum takipli hastayım bi yan etki yok bende içmezsem kötü oluyorum geçmiş olsun canım ne kadar kaldı sana
Ruya5 asmin
Blueberry0 evet
Blueberry0 kesinlikle garmastan pomat bende bir ay önce doğum yaptım bunu sürdüm ve üzerine göğüs pedi hiçbir şekilde yara olmadı he bide travazol
Dolphin16 çok sağol canım Allah sanada kolaylık versin inşallah bebişim iyi sekiz gün kaldı yoğun bakımda şimdi yanımda uyuyor çok şükür hersey yolunda sen niye suni ile doğum yapacaksın
umudumhicbitmez13 biraz geriye takmalısın üstüne uzan kalkma hemen
pinarokten çok sağol Allah razı olsun canım kim bu halde bekliyorsa biran önce selamete kavuşsun