Esrabahar Happykariner evet kullanıyorum günde 2 defa vajinal olarak erken doğum riskim olduğu için yazdı kasılmaları onluyor
Betfer Happykariner 100 mg ağızdan alınır diye biliyorum. 200 hem ağız hem fitil. Progestan iyi bi ilaç şu ana kadar onun sayesinde ayaktayım
Ysmngkhnn Happykariner doğana kadar kullandım düşük riski ve erken doğum için kullanılıyor hem vajinal hem oral alınabiliyor.. ağızdan alımı biraz sersemletiyor yalnız
mercanmeb Happykariner rahim duvarını kalınlaştırıyor bebek düşmesin diye. bebek tutunabilsin diye yazmış olabilir. Yumurtlama günün falan mı
Rainbow0126 Happykariner bende hamilelik öncesinde adet düzensizliği vardı. Rahim duvarında incelme sebebiyle yazacaktı ama doğum kontrol hapı kullanınca yeterli oldu. Kullanmadım o dönemde. Bi ay önce erken doğum sebebiyle kullandım.
minik4550 Happykariner daha keseyi gormedim ama ilk gebeligim tehlikeliydi diye suandada önlem amaçlı kullanıyorum
Happykariner mercanmeb evet canım bir ksç gün içerisinde yumurtlama günüm olur muhtemelen bebek olursa tutunsun diye verdi daha önce hiçbir doktor vermemişti şifanolur inşallah
mucizegebelik6 Happykariner 200 mg kullanıyorum günde 3 fitil olarak dusuk tehlikem var ara sıra lekelenmem oluyo
Ysmngkhnn Happykariner evet uyku hali baş dönmesi ve mide bulantısı ama zamanla kullana kullana bünye alışıyo