ege_ayaz_mom Kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor son durumunuz nedir biz 34+1 olduk ve gece 12den sonra son 29 günümüz kalıyor sevinç mutluluk korku hepsi bir arada sizin son kaç günleriniz kaldı hadi sohbet edelim 🥰🤗
Denizmina ege_ayaz_mom yarin 34 haftalık oluyor bebegim sizin günü belirlenmis sezarjan sanirim benim yarin 42.gun kalmış oluyor bu uygulamaya gore
Denizyildizii ege_ayaz_mom şu kadar kaldı bu kadar kaldı derken bebeğim 20 günlük oldu. Darısı Size inşallah 😊
2prens-annesii ege_ayaz_mom 12den sonra son 4 🤪 3 gün önce nişanım geldi 1 cm açıklık var ama sancı yok bakalım ne zaman helcek bekliyoruz 🤗🤭🤲🏻
ege_ayaz_mom Denizmina Evet canım bizimde günümüz öyle normalde 41 gün ama sezeryan günümüz belirlendiği için 29 günümüz kalıyor o kadar heyecanlıyım ki 3. Bebişim olmasına rağmen her doğum ayrı bı heyecan😍😍
ege_ayaz_mom Denizyildizii ayy maşallah inşallah hayırlısıyla bı olursa iki tane oğlum var ilk kez kız annesi olucam inşallah onun içinde ayriyeten heyecanlıyım 🤗😍
ege_ayaz_mom Eymen_Enis_Ser valla inan bende çok korkuyorum gün yaklaştıkça korku çoğalıyor rabbim sağlıkla kavuşmamızi nasip etsin inşallah 🙏🙏
2prens-annesii ege_ayaz_mom Normal doğum gözüküyor şuan bir terslik olmazsa inşallah 🙏🏻 sağolasın canım amin inşallah 🙏🏻💙
Eymen_Enis_Ser ege_ayaz_mom Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah Rabbim sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah Rabbim 🥰🤲