Bskrt tutu11 kuzenm de 45 olsa sevinçten amuda kalkıyodu nerdeyse o derece zor kilo alıyodu🤣🤣 44le hamile kaldı 82yle doğum yaptı ve bebek 2200 kilocukk🤭 Sonra 4 5 ayda hemen eski kilosuna döndü
ZelihazgTilev Bskrt doktorum bana vitamin falan vermedı belkı onlar kilo aldırmadı bırde ilk aylar çok mide bulantım oldu o yuzden çoğunlukla meyve ile beslendım sımdıden sıcaklardan birsey yiyemiyorum yöne meyveye devam😬değerlerimde Allah’a şükür iyi çıktı
SelinUzun Bskrt ben bi kilo alıyom bi zayıflıyom 35 haftalık olcam 1 hafta öncesinde 6 kiloydu önümüzdeki hafta bakalım kaç olurum 😊
tutu11 Bskrt umarim bende ideal kiloma donerim doğumdan sonra. Normalde hic ama hic kilo alamayan biriydim. Simdi hizimi alamiyorum 😥
ZeykemKaya Bskrt yuhhhhhhhh dıyebılırmıyım🤢🤢🤢🤢 bende 44 üm ama 14 kılo aldım o bıle nefes aldırmıyo banaaaaa
SelinUzun Bskrt kusmaktansa kilo almayı tercih ederdim 😂😂😂 6. Ayımdan sonra başladı da benim kusmalarım 😂😂😂
sudamlasi Bskrt hiç bi ilaç kilo aldırmaz canım sadece iştah açar hamileyken zaten iştah açık yiyip yememek kişinin İradesine kalmış bişey☺️
ZeykemKaya Bskrt herseyımız benzer onlar benzemez emın ol😁😁 benı halamın kızı sanıyorlar oda oyle ama cekmemesı gerekn seylere cekmısım😬😬
busrasahinn Bskrt benim bünyem kilo almaya çok meyilli olduğu için dikkat ediyorum canım çok bide öyle aşırı bir iştah yok çok şükür ki oda olsa garanti alırdım fazla fazla 60 la hamile kaldım 61 62 arasında gidip geliyorum sürekli😊
Ikinciyibekliyorum Bskrt 33+4 te 3 kilo aldim. Ilk 3 ay 7 kilo verdim 3 unu geri aldim. Hamile kaldığım kiloma gelmedim🤗
Esesli Bskrt evet bunu yazarken bile makarna yiyordum. Baktım herkes 4-5 kilo diyor moralim bozuldu 😞 bi tabak daha makarna yedim 😩 zamanında sağlıkla gelsinde bi 6 kiloya daha razıyım. Ödüm kopuyor erken gelecek diye.
Duyguynrky Bskrt halanızı da sevmiyorum 🤣 ne demek 6 kg alıp 7 kg vermek.. hiç bir hamileye yakışıyor mu 😂 maşallaahh ya bebişe almış sırf