Bskrt Ezgicann vermedi ki bana sen kullanma dedi 🤷♀️ Boylu poslu görünce vitaminliyim sandı heralde 🤣 Ferro sanol kullanıyorm sadece
BurcuGnl Bskrt evet 4 kilo da verdim ilk başlarda bende bilmiyorum ama doktora sorduğumda bunu herkes başaramaz çocuğa aldırmışsın kiloyu dedi bana
cito83 ya ben çok almışım midem çok bulandı ama kusmadım hiç midem bulandıkça ekmek yedim 19. haftadayım ve 6 kilo aldım sizler 6 kiloyu 30.haftakarda almıssınız 56ydım 62 oldum
Bskrt cito83 ben kustum her yediğimi ama yine de vermedm kilo 🤣 önceden hep hamileyken kussam bende zayıflarım diyordum Allah düşmanıma vermesin🙄🙄 çok kötü bişeymş
symnrakyz 58 ile hamile kaldim doguma 92 kilo ile girdim 10 gunluk anneyim ve dun tartida 80 ciktm artik zayifliycaam😂😂
Bskrt Alim allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏 Zaten uykusuzluktan periişanlıktan kilo veriliyor diyor herkes 😁
ZeykemKaya Bskrt 36 yım canım ben kılo almak ıstedıgım ıcın hıc dıkkat etmedım zaten ustume oturdu cooook zayıftım:)
Esesli Bskrt evet bunu yazarken bile makarna yiyordum. Baktım herkes 4-5 kilo diyor moralim bozuldu 😞 bi tabak daha makarna yedim 😩 zamanında sağlıkla gelsinde bi 6 kiloya daha razıyım. Ödüm kopuyor erken gelecek diye.
ZeykemKaya Bskrt herseyımız benzer onlar benzemez emın ol😁😁 benı halamın kızı sanıyorlar oda oyle ama cekmemesı gerekn seylere cekmısım😬😬