deletedmom205 Duygugkts 12 haftaligiz çift yumurta ikizi benimkiler biri sonradan çıktı geldi ben burdayım anne dedi tesadüfen duyduk kalp atışını😅
Duygugkts deletedmom205 ay ikiz annesi olmakta ayrı güzel olmalı iki heyecanı aynı anda yaşıyorsun allah sağ salim kavuştursun inş 😊
Duygubebis deletedmom205 ailede var mıydı ikiz hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı
Duygugkts Busrayildiz en iyisini yapmışsın inşallah erken olmaz gelişimini tamamlar oğlun 😊 bende yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim kıyafetlerini arada açıp açıp bakıyorum dolaba var biraz delilik bende de 😊
KemalFatosPolat Duygugkts bende 35+3 oldum bi yandan biran önce doğsun diyorum bi yandan da ne bilim içimde kıbıldamasına alıştım galiba üstelik normal doğum da düşünmüyorum 🤗
Duygugkts KemalFatosPolat sende karmaşık duygular içindesin benim gibi hem biran önce doğsun istiyorum hem karnımdaki hareketlerine çok alıştım. Neden normal Doğum istemiyorsun merak ettim
Naciye89 KemalFatosPolat benim de 35+ 3 aynı duygular içindeyz elimi üzerine koyup konusmayı tekmelerni özlerm diyorm :) ama bir yandan kavusmak da istiyorm tabi vakti gelince inşallah saglıkla kavusurz hepimzde
Busrayildiz KemalFatosPolat nasıl sağlık olarak sezeryan mı olman gerekiyor yoksa sen mi istiyorsun sezeryan ı canım
Hgemr Duygugkts ilk gebeliğim🐣 yolu yarıladık 😥 zaman geçsin hayırlısı ile bebeğime kavuşayım istiyorum,gün sayıyorum 🙈
Duygugkts Hgemr hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah haftalar geçtikçe kavuşma isteği daha da artıyor
KemalFatosPolat Busrayildiz walla canım ben normal Doğumdan çok korkuyorum üstelik rahmim de küçük diye daha çok zorlanırım diye normal doğum istemiyorum
Busrayildiz Busrayildiz yeni baktım 35 haftana gelmişsin ama bence korkma normal Doğum sünnettir ve çok faydalı iyi düşün canım rabbim bana nasip ederse normal Doğum etsin inşallah diyorum rabbim ona göre sabrını veriyor korkma
Duygugkts KemalFatosPolat anladım Doğum sonrası toparlanma açısından normal Doğum daha iyi diyorlar ama hayırlısı bende bilmiyorum normal mi olacak yoksa sezeryan mı doktor şimdilik normal görünüyor dedi