El emeği hazırlıklarınız 🌺 🧿
ftmnr_drgt ilk defa duydum adını canım. İnternetten mı aldın yoksa magaza mı canım
- Düzenlendi
alpereninannesiii
Çokça yaptım şimdi anahtarlık dağıtmak için yaptım
Emsedem maşallah o hasreti çok iyi bilirim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
alpereninannesiii bende kıZıma yelek yaptım tulum yaptım. Ama kaynanamlara gidince sen bir şey örme biz her şeyi yaparız. Hamile kadın örgü yapmaz doğumda bebeğin kordonu boğazına dolanır dediler. Korktum elimi sürmüyorum daha. Saçma bir batıl inanış ama yine de korkuttu 🥺
alpereninannesiii Bende emzik zincirini, makrome ipten dönencesini, kapı süsünü ve hastanede takıcağımız tacımızı kendim yaptım ☺️🌿
Emsedem bayıldımmm hepsine sizmi yapıyorsunuz canım maşallah çok şanslı olacak 🧿❤️
Benim elimden bişi gelmiyor🥺allahtan yapan yada alanlar oldu bu tarz şeylerden pek anlamıyorum yapanların ellerine sağlık maşallah hepinize🧿❤️
ktnzehra49 amin isteyen rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲
Emsedem aminnn Allah her kadına bu duyguyu tattırsın inşallah 🥰
Emsedem ay maşallah cıvıl cıvıl sağlıkla gelsin inşallah 🤲 acaba nerden öğrendiniz kurs eğitimi falan mı aldınız benim de hevesim var da 😊
Oznurkk bi yaşıma daha girdim tövbe tövbe ilk defa duyuyorum 😀
alpereninannesiii https://www.hizliresim.com/2f34qad port bebe ana kucağı yaptım 😍
alpereninannesiii oğlumda kapı süsü, takı yastığı, dağıtmalık süsler, şeker hamurlu kurabiyeleri, lohusa terliği ve tacımı, yatak ve küvez süsünü, kendim yapmıştım. Bu gebeliğimde elimi hiç bir şeye vurmadım valla 3 yaşındaki veletle bişey yapamıyorum 😂