Buketali Abdbahar çok şanslısın canım Allah başımızdan eksik etmesin ben yalnızım maalesef eşimde çalışıyor
Abdbahar Buketali aynen öyle annelerimiz olmazsa naparız bilmiyorum 🤷♀️ Yürürken topallıyorum resmen ben anlatacağın bitmiş haldeyim 😢
Buketali Abdbahar biteriz canım hayırlısı ile Doğum olsun direk yanına gitmek istiyorum yazık aklı bende ama gelemiyor işte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Bitanesininannesi Ben 28 haftalık hamileyim aynen dediğiniz yer aciyor. Sanki orama tekme yemişim de ağrısı kalmış gibi. Valla ben kalsiyum magnezyum da alıyorum ama ara ara ağrıyor yine.
Sakvsr Buketali oluyodu ancak bel fıtığım var belimdeki ondan bacaklarımada özellikle gün içinde çok ayakta durursam yada çol hareketsiz kalırsam şiddeti artıyodu
Dilekunal Buketali doktoruma söyledim direkmen alttan muayene etti 1 cm açılmam varmış 😢😢 erken gelicek bizim oğlan dikkat et dedi dinlen bol bol dedi
Buketali Dilekunal dün ağrılar artınca gittim hastaneye açılma yoktu şükür enfeksiyon ağrı yapıyor olabilir dediler birde kafası baskı yaptığı için ağrıyormuş sağlıkla gelsinler inşallah zamanlarında 🙏
RRR Buketali aynı ağrı bendede var canım 28 haftalık hamileyim pubik ağrısı bahsettigin magnezyumla falan gecmiyomus bebek büyüdügü için doguma kadar hatta dogumdan sonrasında bile olabiliyomus sanki vurmuslar gibi kemiğim sızlıyo resmen
Buketali RRR evet aynen öyle oluyor sanki taşla vurmuşlar ama vermediler magnezyum gece 4 e kadar hastanede idim bu arada ben Türkiye de yaşamıyorum gerçekten tedavi farklı oluyor
RRR Buketali magnezyum gecirmiyoda zaten canım yani bende işe yaramadj en azından doguma kadar cekecez artık 😍
Betus93 RRR benimde dunden beri agrim var. Hem vajinada hemde sol bacagima vurdu. Felaket sanci. Doktora gitmedim ama dediklerinizi duyunca korktum. Gitmeliyim sanirim😭agridan belim ayagim kasiklarim catliyor