Buketali Tam olarak nasıl bi cümle kuracağımı bilemedim ama bildiğin kemik ağrıyor canım yanıyor bu sorunu yaşayan var mı ?
Dilekunal Buketali çok iyi anlıyorum yaşıyorum 1 haftadır bide 2 gündür de sızlıyor sanki böyle uyuşmuş ayak olur ya dokunursun kramp girmeye yakın bişey olur öyle garip bişey
Sakvsr Buketali canım ordaki ağrının kalsiyum magnezyum eksikliği ile alakası yokmuş benim doktorum son 2 ay başlar kimi zaman ağrı şiddetlenir kimi zaman hissetmezsin demişti öylede oluyor gerçekten bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş
MemmedliSevinc Buketali bendede kac haftadir var o agri canim.Uzanibda ayaga kalkinca daha fazla bildigin kemiklerim cok kotu agriyo.bebek agirlik yapiyo herhalde
RRR Buketali aynı ağrı bendede var canım 28 haftalık hamileyim pubik ağrısı bahsettigin magnezyumla falan gecmiyomus bebek büyüdügü için doguma kadar hatta dogumdan sonrasında bile olabiliyomus sanki vurmuslar gibi kemiğim sızlıyo resmen
incim kalsiyum magnezyum takviyesi alın. bende yaşıyorum ilac aldigimda geçiyor. ben solgar marka kullaniyorum cok rahatlatiyor tavsiye ediyorum.
Buketali incim tahlillerim yapılıyor hiç takviye al demediler ama bilemedim ebe kontrolüme de daha çok var uzandım dinleniyorum
Dilekunal Buketali doktoruma söyledim direkmen alttan muayene etti 1 cm açılmam varmış 😢😢 erken gelicek bizim oğlan dikkat et dedi dinlen bol bol dedi
incim Buketali benim doktorum yazdi cok ağrı olduğunu söyleyince kan tahlillerinde bakmiyorlarki magnezyum a
Abdbahar Kalsiyum eksikliği çıktı bende birde kan inanılmaz ağrım var pelvikkk kemiği ağrısı benim sağ tarafıma belime de vurdu yerden bile kalkamıyorum ilacın hiçbir faydası Yok 😢😢
Sakvsr Buketali oluyodu ancak bel fıtığım var belimdeki ondan bacaklarımada özellikle gün içinde çok ayakta durursam yada çol hareketsiz kalırsam şiddeti artıyodu
selen8sefam Çatı kemiklerin ağrıyo büyük ihtimalle bacaklarının arasındaki benimde ağrıyo normalde sabah bişey yok ama gece uyurken dönemiyorum bile ağrıdan uykudan uyanıyorum sürekli. Bunun için yapacak bişey yok maalesef vücut kendini doğuma hazırlıyo kemikler açılıyo yerinden oynuyo 🙂
Buketali Abdbahar çok şanslısın canım Allah başımızdan eksik etmesin ben yalnızım maalesef eşimde çalışıyor