Hasretimmm Acayip sekilde eksi yiyordum gecenin 12 sinde nar eksisini kafama dikiyordum tatli namina hicbirsey gormek istemiyorum suan 15+5 im biraz duruldum ama yine eksi tuzlu agirlikli besleniyorum
Sakvsr Naz33 canım aşermek olarak değil de tatlı sever bi insan olarak yediğin 2 tatlı limonlu yaş pasta ile muayeneye giderken bitter çikolata onun dışında kokuya bile tahammül edemiyorum 😞😚 dediğin gibi ekşi acı ne bulursam yiyorum 🤓
Hasretimmm Naz33 ahh ahh gecenin 1in de tursu yemistim bide 😂😂 hep eksi yiyorsun kiz galiba dediler oglum olacak insallah nasipse🙏ilk hamileligimde de tatli yemistim bi kizim var 😂😂
KezbanBekciBa Naz33 tatlı candır ben süreklı tatlı yedim bol bol çikolatalı kremalı pastalar ohooo eksi sadece arada salatalık turşusu :)
Mmerveee Naz33 ben de aynı şekilde tatlı diye ölüyordum hamilelikte tiksindim tatlıdan sürekli vişne karadut erik eksi ne varsa çılgınlar gibi yiyorum. Ve geçen gün %80 erkek dedi doktorum bakalım 😍❤️
YAkyol Naz33 ben hamileligim boyunca ve hala eksi yedim ozellikle erik her kez kizin olacak dedi oglusumu bekliyorum 😊
YagizAsyaMom Hamileliği in başından beri gelsin acılar gitsin ekşiler. Hemen hemen her gün bir kısır bir pattaes salatası. Bu düzen hiç değişmedi akşamları yarım tabak acı biber turşusu yiyorum. Sabahları peynirin üstüne pul biber döküyorum 😂 bir kavanoz nutellayı tek başına gömen ben şimdi bir tiksinme geldi ki anlatamam 🤦♀️yarın 17 haftalık olacağız ve erkek 🤭