LadyAnne Ozge343 Korkuyor olmaniza bisey demedim size korkulcak bisey olmadigini söylüyorum post paylasiyorsunuz sonra yprumlara tepki gosteriyorsunuz???
Zehrasya Ozge343 canim çatı muayenesinde acı hissetmiyorsun sadece dokunduğu icin tedirgin olursun normal doğum anında bakiyolarlar ebeler o zaman acı var ama oda saniyelik bişey
Ozge343 Zehrasya Aynen cnm bugün oldum muayenemi benim belim çok ağrıyor diye biraz zorlandım bide doktorum erkekti diye kastım kendimi sancım oldu muayene sırasında
Ozge343 LadyAnne farkındaysan senin yorumun haricinde kimseye tepki göstermedim. Bunda korkulcak ne var ? diye yazmışsın yani insan korkamaz mı diye sordum bnde sana
Gzmysf1608 Ozge343 hayır ya doktora sordum bende deli gibi Doğumu tetikler mi diye keşke öyle olsa öyle bişey yok dedi jel sürüyor bakıyor 7-8 saniye sürüyor içinden 10 a kadar say bitiyor korkma canım bende yorumları okuyup korkarak gitmiştim 🥺
Ozge343 Gzmysf1608 evet canım yaptirdim dün çok kısa sürüyor zaten ben kendimi kastım baya oyuzden sancım oldu bide belim ağrıyordu zaten son zamanlarda doğum yaklaştığı için oyzdn ama geçti çok şükür😊
yeniannna34 Ozge343 bisey olmuyor canım ben kac kere oldum en son tam 40 haftamda yine gittim bisey yok dediler gönderdiler gece sancim başladı oda sonunda yani acıtan bir durum yok 😊
Ozge343 yeniannna34 aynen cnm bnde dün oldum geçti gtti cok şükür kısa sürüyor zaten😊 bnde 38. haftamdayim birazda sancım çıktı nst de belimde çok ağrıyor dr. bu hafta gelmezse gelin tekrar bakalım dedi nezaman gelicek bekliyoruz bakalım 😊
Yenianneadayii Ozge343 korkma canım normal doğumda kaç kere bakacaklar hiç stres yapma keşke benimde doktorum 39u beklemese baksada bi şekilde doğumum başlasa 😃