Bianneadayiii Busragonullu32 nasıl bi muayene. Eliyle hissederek mi bakıyor yoksa bakarak mı? Garip bi soru oldu ama 😂
Busragonullu32 Bianneadayiii Eliyle hissederek alişmişlar artik 😁 Ama asla acımadı onu söyleyebilirim
Bianneadayiii Busragonullu32 anladım bakmıyor yani, ilk defa muayene olacağım hayatımda ondan soruyorum alışmak lazım gerçi doğuma az kaldı😂
Ozge343 Usenmezz99 10 kasımdan sonra hazırlıklı olun heran gelebilir dedi sezeryan günü vericek olsa direk sezeryan yapıcam derdi diye düşünüyorum cnm ama yinede yarın çatı muayenesinden sonra belli olcak bakicam dedi çünki ama ben normal istiyorum zaten sezeryan fln derse konuşucaz bakalım
Snm1048 Hiç korkmayın. Ben de 37.haftamda çatı muayenesi oldum. Anlamadım bile ne ara olup bitti. Önemli olan kendini kasmamak. Kalçanızı gevşetin ve başka birşey düşünün. Max. 10 saniye sürüyor. İnsanların abarttığı gibi birşey asla değil.
Ozge343 Mervenurns cnm merak ediyordun ben oldum bugün çatı muayenesi tabi doktorum erkek olduğu için biraz utana sıkıla oldum bide o çatalda oturmak beni biraz zorladı muayene çok kısa sürüyor ben utancımdan kendimi kastım diye biraz sancım oldu anlık geçti hemen yanı korkulacak birşey yok rahat ol😊
Mervenurns Ozge343 ay cok sevindim kısa sürmesine :) benim doktorumda erkek daha öncede çıkmıştım catala ama hamileyken cok korkuyor insan. Dönüş yaptığın için cok teşekkür ederim. Peki ne dedi ne yorumu oluyor
Ozge343 Ftma05- bildiğim kadarıyla yapılıyor yapılması da gerekiyor bence çatimiz uygun mu kemik yapımız normale uygun mu önceden bilinçli olunması güzel bişey bence
My1610 Ozge343 ben oldum bende korkarak gitmistim o sandalye oturduğumda falan cok korkmustum ama hic acımadı doktor elle muayene yapiyor
Ozge343 My1610 aynen kendimi kastım diye sancım oldu biraz bide benim zaten belim ağrıyordu kacgundur baya artk 38. haftadayim ilk kez bugün Dr. dedi sancın var görünüyor nst ye bakınca
LadyAnne Ozge343 bunda korkucak ne var normal kontrolden hicbir farki yok iliskiye giren bir kadin icin korkulacak bisey degilki ayni sey yani onunla