ilaydayenice PrensesFiona Molfix ıslak mendili eltim kullandi ve o da öneriyor aklımda bir sleepy birde Molfix var şu an
EdizEliz Melos1 cnm ben de katılıyorum herkes gibi. Çocuklsrımı ilk zamanlar hep altını pamukla su ile temizledim. Kaka yaptığında pamuğu al ıslat yukarıdan aşağı sil at , sonra temiz pamuk ıslat tekrar sil at. Bu şekilde. 🤗🥰
Melos1 Deletedmom16362 Görmedim? İlk gebeliğim tecrübesiz olamaz mıyım? Bokunu o temizleme pamuğuyla nasıl temizlicemi düşündüm az buz yapmıyorlar cünkü.
EdizEliz Melos1 yeni doğanlar tenleri çok hassas olduğundan hemen pişik oluyor cnm. Hiçbirşekilde ıslak mendil kullanma. Doktorlar da tavsiye etmiyor zaten. Az büyüyünce ıslak mendille geçersiniz.
Aylin2011 ilaydayenice evde pamuk mendil kullanıyorum, genelde yıkıyorum, biryere gittiğimde üni baby yenidoğan kullanmıştım kızlarımda, ikizlerime sleepy yenidoğan ıslak mendili aldım dokusu çok güzel bebişler doğunca kullanacağım inşallah
Lulikli ilaydayenice indirimden sleepyy bio natural aldım canım pamukla beraber onu kullanmayı planlıyorum