ilaydayenice Yenidoğan ıslak mendil hangi marka almalıyım acaba bilmiyorum tecrübeli anneler varsa bilgi verebilirler mi
Demet_akman ilaydayenice biz e bebekin temizleme pamugu var suyla onu kullaniyoruz oglum 19 aylik oldu altini agzini hep su pamukla temizledim 1yasindan sonra ellerini agzini temizlemek icin sleppy zeytinyagli islak mendil olani kullandim tavsiye ederim simdi kizim olacak nasipse onda da aynisi kullanicam insallah
Mavi34 ilaydayenice sleepy natürel aldım ama henüz kullanmadım. 20 günlük oldu sadece alt silme pamuğunu ıslatarak kullanıyorum. Ilk 5.6 ay ıslak mendil kullanmayacağım
S02_ ilaydayenice evde temizleme pamuğu kullanıcam, hastane için çantama molfix izotenik sulu ıslak mendil koydum
Deletedmom16362 Ilk zamanlar pamuk kullanip sonra sleepy kullanicam ben. Ilk kızımda da aynısını yaptim.
Deletedmom16362 Melos1 Evet e bebekten temizleme pamuğu aldim. Sadece su ve o pamuğu kullanicam. Biraz büyüyünce de ıslak mendile geçiyorum.
Mavi34 Poyrazin_annesi alt silme için çeşme suyu veya varsa kaynamış suyum bir kaba koyup onunla ıslanıyorum ama yüzünü sileceksem içme suyuyla islatiyorum
[silindi] ilaydayenice ilk zaman pamuk su, sonra ennn sağlıklısı organiği neyse ondan, 6 ay pamuk mutlaka diyorlar
Melos1 Deletedmom16362 pamuktan bende aldım da vücudunu temizlemek için kullanırım diye düşündüm o pamukla pisliğini nasıl temizleriz ki😂
2melekannesi_ ilaydayenice e bebeğin bebek temizleme pamukları var onlardan aldım bir fısfıs şişesine kaynamış ılınmış su koyacağım alt değiştirirken fısfısla pamuğu nemlendirip o şekilde temizleyeceğim inşallah. Her ihtimale karşı hastanede dışarda vs lazım olur diye de sleepy bio natural ıslak mendil aldım bir de hastaneden eşantiyon molfix izotonik sulu yenidoğan mendili verdiler bir paket zaten bunlar bitene kadar bebiş büyür 😅🙈 hangisinden memnun kalırsam onla devam ederim sonrasında
Deletedmom16362 Melos1 Hic mi görmediniz bunu? Herkes ayni şeyi yazmış zaten. Genelde ilk zamanda bu yontem kullanılıyor.
EdizEliz Melos1 cnm ben de katılıyorum herkes gibi. Çocuklsrımı ilk zamanlar hep altını pamukla su ile temizledim. Kaka yaptığında pamuğu al ıslat yukarıdan aşağı sil at , sonra temiz pamuk ıslat tekrar sil at. Bu şekilde. 🤗🥰
PrensesFiona ilaydayenice molfix yenidoğan izotonik sulu ıslak mendili almayı düşünüyorum. Ablam kullandı ve çok memnun kaldı.
ilaydayenice PrensesFiona Molfix ıslak mendili eltim kullandi ve o da öneriyor aklımda bir sleepy birde Molfix var şu an
Melos1 Deletedmom16362 Görmedim? İlk gebeliğim tecrübesiz olamaz mıyım? Bokunu o temizleme pamuğuyla nasıl temizlicemi düşündüm az buz yapmıyorlar cünkü.