Sermec27 Allahneverdiysee bu haftada bu kılo da olması gerekiyor zaten gayet normal bebeğinizin kılosu 🥰
cemrecanimm ayrıca bebeginiz daha yeni kilo almaya baslıyor. bu haftadan sonra daha cok kilo almaya baslayacak. hangi siteden baktınız ki geri cikiyor? kendinizi stresse sokmayın. zaten yapısal. istediginiz kadar yiyip için,bebek aldıgını alır gerisi size kalır
Selcans Allahneverdiysee Muz, muz,muz ilave olarak kefir. Ama doktor normal dediyse stres olma lütfen anne baba genetiği boyu kilosu da önemli çünkü 🌸
Sedaa33 Allahneverdiysee araştırınca kilosu az çıkıyor demişsiniz de ben de baktım bu haftalarda hiç de az değil gerek forumda gerekse googlda bakınca gayet iyi hatta önde bile görünüyor kilosu maşallah. Yanlış anlamayın da bazılarının kasıtlı sorduğunu düşünüyorum buntarz soruları
Allahneverdiysee Sedaa33 bana doktor dedi kilosu geri kalmış diye. Geçenlerde de 29 30 haftalık bebek kiloları diye post açılmıştı ve benimki baya geriden görünüyordu.
Prens1prenses2 Allahneverdiysee Babağin zayıf değil ki canm gayet normal Maşallah yani benim 33 haftalık iki ayrı doktor farklı şeyler söyledi ilkin 2.500 dediler sonra 1.900 dediler bende şaşırdım valla
Prens1prenses2 Allahneverdiysee valla canm bilemedim bende aynı hastane ve özel ve 1 gün arayla gittim farklı doktora bende şaşırdım yani
mekutlu12 Allahneverdiysee kilosu tam normal görünüyo aslında belki doktor da yanılmış olabilir benim de 28+2 de 1270 gr çıktı tam gününe göre ilerliyo yani. Bebeğe kilo aldırıcam diye strese girmeyin bebişin doğacağı kilo zaten genetik olarak az çok belli. Sizin yedikleriniz çok az bi değişikliğe sebep olur. Önemli olan sağlıklı olması 🌸
hhffee Allahneverdiysee Benim 2. gebeliğm oğlum kiloluydu kızımda her hafta 1 yada 2 hafta önden gidiyordu 30. haftamda 29+5 günlük demişti doktorum geçen ay 1.430 grmdı 1 ay boyunca bol bol süt,yoğurt,muz tükettim ama özellikle kefir günde 1 bardak şuan 1.5 2 hafta öndeyiz haftamıza göre sizde deneyin. Tabii öncelikli olarak sağlıklı gelsinler kilo çokta sert değil 🤗
seymatpl 29+5te gittim kontrole kilosu 1500 çıktı. Tam haftasıyla uyumluydu. Doktorda kilosu iyi dedi.
OOzge25 Allahneverdiysee doktorunuz normal dediyse hiç sıkıntı yapmayın bence kendinize. 32+2 deyken bebeğim 1750 gramdı. Doktorum 3 ara 3 ana öğün beslen haftada 3 gün et balık tavuk ye dedi. Yeşil mercimek de çok faydalıymış. Ha bi de protein ağırlıklı beslen dedi. Ama bence bebeğinizin kilosu normal. 29 haftada 1200 gramdı benim
Busramnida Allahneverdiysee 30 hafta da 2 kilo olmasını mı bekliyordunuz 😳 Saçmalamayın kilosu gayet iyi haftasına göre 🤗
AyseGulsum Allahneverdiysee kilosunun az olduğuna nasıl karar verdiniz onu anlayamadım. İçiniz rahat olsun bence gayet iyi. 33 haftalık ve 1850 gr bebeğim. Doktor normal dedi son haftalar daha hızlı alır toparlar.