Busra2013 Nazmomyy sıparıs ederken musterılerden gelen resımlere varmı bakın begenıler cokmu bakın takıpcıler cokmu bakın yazık olmus 500 tlye haram zıkım olsun
Nazmomyy Busra2013 çok haklısınız asla yapacağım iş değildi ama başıma geldi valla nasıl oldu ne bitti bilemedim gönderileri bile 2 yıl öncesiymiş hiç farketmedim ayak üstü dolandırıldım resmen
Nazmomyy Civcivinannesiii söyledi ha bugün ha yarın yok eşim asker nöbette yok babam kalp krizi geçirdi öyle değişik şeylerle oyaladı ki
Nazmomyy Fnen benimde 32 gün oldu bugün 8 ekimdr ödemeyi yapmıştım öyle bahaneler uydurdu anlatamam insani olarak inandım inşallah parayı alabilirim
Fnen Nazmomyy banada hamileyim falan demişti Neler neler sonrada para isteyince doğum yaptığını bebeğini erken doğurdunu söyledi resimler vs attı inandım öyle ama en sonunda tak etti
kutlaym Nazmomyy sayfalar fake ne yazık ki 🥺 çok geçmiş olsun, şikayetçi olursanız ödeme yaptığınız için dolandırıcılıktan işlem başlatırlar, sayfa kapatmak yetmiyor ne yazık ki.
Nazmomyy Fnen banada oğlum var diyo eşi asker sürekli nöbette müşterileri erken doğum yaptı babası kalp krizi geçirdi daha aklıma helmeyen bisürü olay
Fnen Nazmomyy tabii ben 2 sene önce konuştum en son, o zaman şikayet etmemiştim ama şimdi şikayetçi ettim, birde benim zamanımda çok aktifti, günde 10larca hikaye gönderi şimdi bir şey paylaşmamış
Nazmomyy Civcivinannesiii Avukat arkadaşa arattık o konuştu savcılığa gideceğimizi ilettik yarın 10a kadar sözde süre istedi yalanı bitmiyor
Nazmomyy Fnen evet paylaşımlar yaptı ama tanıdık kişilere özel kısmıyla ordada bi şüphelenmiştim bakalım paramı atacakmı beklemedeyim inşallah gönderir. Kaç yıldır kimbilir kaç kişiyi dolandırdı o zaman nasıl hala sayfa aktif olabiliyor anlayamadım kimse bişey yapmıyor demekki
Fnen Nazmomyy aslında duygu sömürüsü yapıyor o yüzden şikayet etmeyi düşünmedim, bide sadace benim başıma yaptı diyede düşünmüştüm
hilalmevsim_3467 Nazmomyy Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten az para değil… Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o insanlıktan nasibini almamış ş**** yoksunlarını🙏