Nazmomyy Sevgili anneler bebeğim için hediyelik yaptırıyım diye heyecan içindeyken ne yazık ki dolandırıldım. 400 tl direk havale ettim hesaba güvenerek ve 32 gündür geri dönüş ne yazık ki olmadı. Hem başkaları kanmasın istiyorum hem de sayfaları SPAMLAMANIZI rica ediyorum lütfen önemli !! Sayfaları : anneatolyesii handmadebygulsah
Civcivinannesiii Nazmomyy offf cok kotu olmus az parada degil Gule gule yemesinler Nolari falan varmi aradinizmi
Esmaonur Nazmomyy şikayet ettim her iki hesabıda. Keşke bilmediğin yerden alışveriş yapmasaydınız ya çok üzüldüm hayrını görmesinler inşallah
Nazmomyy Civcivinannesiii Numarası var arıyorum ama sürekli yarın atıcam paranızı bugün gelecek kargonuz 32 gündür böyle böyle oyaladı beni sürekli yalanlar bahaneler
Deletedmom16362 Şimdi baktım sayfalarına takipçi sayilari çok az. Iyi güvenip siparis vermişsiniz. Geçmiş olsun.
Nazmomyy Deletedmom16362 sağolun inanın ki o anda bi gaflete düştüm ve hiçbişeye bakmadım o kadar ilgi ve alaka gösterdi ki resmen boşluğa düştüm😣
Macerena Zaten saçma canım hesaba havale istemeleri geçmiş olsun bilindik sitelerden alışveriş yapın bence
Nazmomyy Macerena dediğim gibi annelik heyecanı ile gaflete düştüm hiç yaptığım yapacağım bişey değildi ama başıma geldi
Nazmomyy Civcivinannesiii söyledi ha bugün ha yarın yok eşim asker nöbette yok babam kalp krizi geçirdi öyle değişik şeylerle oyaladı ki
Fnen Nazmomyy bu sayfadan bende nişanımda hediyelik olarak oda kokusu dağıtmayı düşündüm, parayıda attım hesaba sonra fotoğraf attı üstene palet düştü kargoya verirken vs, dedim beni alakadar etmez paramı istiyorum, ücretimi de verdi ama epey oyaladı
Fnen Nazmomyy şimdi mesajlara baktım da 2 aydan fazla oyalamış beni, en son tüketici haklarına başvuruyorum dediğim zaman aa para var şuan hesabımda dedi
Nazmomyy Fnen benimde 32 gün oldu bugün 8 ekimdr ödemeyi yapmıştım öyle bahaneler uydurdu anlatamam insani olarak inandım inşallah parayı alabilirim