Senemseninle 7 haftalık hamileyim yumurtayı canım hiç istemiyor yerine ne yiyebikifim bide ekmek tamamen bıraktım onu da istemiyor canım neyapmaliyim?sizler neler yediniz yiyosunuz
Dykdyk Senemseninle Yumurta peynir süt kırmızı et haftada 1 kere somon balığı gergün 1 avuç ceviz portakal suyu meyve ve dondurma genellikle böyle besleniyorum 😊
Deletedmom434 Senemseninle kırmızı et,balık,maden suyu,bol bol yumurta günde 3-4 adet,süt,ayran,yoğurt,ceviz,fındık,badem,muz,yeşil yapraklı sebzelerle,meyvelerle besleniyorum
Erkanur Senemseninle ayy yumurta görmek istmym diyebilirim hiç yiyemiyorm fena kokuyo haşlamasıda pişmişide aynı bnde de o dert var canm bi şey de istemyo 😥
Annesininkuzusu0911 Senemseninle canım ekmeği bende istemiyordum tost ekmeği falan alıyodum az da olsa yiyordum. Domates peynir yiyordum. Bide süt içebiliyordum. Et balık vs bunlardan tiksinmiştim. Hiç de bişi olmuyor gayet sağlıklıyız kendini yemem lazım diye zorlama. Yiyebildiklerini yemeye çalış
Suhus000 Hiç birini yemedim patates yedim bol bol kızartmasıdır haşlamasıdır yemeğidir Allah’a şükür hiç bir sorunumuz da yok yani yumurtaymış sütmüş doğru düzgün kullanmadım bile
Ecenurmt Bende sade yumurta giyemiyordum hep birşeylerin içinde yemeyi tercih ettim rahatsız etmedi böylelikle. Krep gibi şeyler yapabirsiniz, Melenen vs Ekmek zaten pek sağlıklı birşey değil
istanbulluanne Valla bende 22 haftalık oldum nerdeyse kirmizi etmis,haftada bir balikmis cevizmis hic birini canm istemiyor. Bol bol kizartma yiyorum. Çünkü sdece onu yiyebiliyorum. Süt içiyorum her gun bi bardak bide ayran deli gibi ayran iciyorum her gün 1 lt kesin 😀 çok şükür gelisimimz önde bile yani çok ta kasma yiyemiyorum diye.
zehra33 Senemseninle ben de 24. Haftaya girdim baştan beri her gün 1 tane tam pişmiş yumurta yerim kahvaltıda yani haşlıyorum arada midem bulanırsa peynirli omlet yapıyorum mecburen ☺️ Bide kaşar, bal, zeytin, domates salatalık, yeşil sebzeler, her türlü meyve yiyorum. Hava çok sıcak olduğu için akşam canım istemiyor bu aralar
Deletedmom342 Aynen bebeğim beslenemiyo diye düşünme. Bulantıların geçince daha çok dikkat edersin zaten beslenmene şimdi zorlama kendini yiyebildiğin kadar ye yiyebildiğin şeyleri ye yoksa sevdiğin şeylerden de tiksinirsin 🙈
Senemseninle Deletedmom342 işin tuhaf taraf-ı midem bulanmıyor büyük bir iştahsızlık var herşeyi yemek istiyorum ama kaçıyorum resmen yememek için herşeyi zorla yiyorum 😣
Esracim Senemseninle ben doktoruma o haftalarda söyledim yumurta yiyemiyorum diye sorun değil dedi. Çerez ve yoğurt süt felan tüketici diyordu surekli
sudamlasi Senemseninle yumurta yerine süt yoğurt ayran tüketebilirsin benim günlük rutinim var hergün muz sabahları haşlanmış yumurta peynir süt ve aç karnına 1 kaşık pekmez. Etle aram iyi değil bu yüzden kıymayı sık kullanıyorum yemeklerde...
Senemseninle 😃Ben lahmacun ,kuru fasulye tavuklu pilav cacik salata çiğköfte durum böyle giderim büyük ihtimalle 😁
Minikus Senemseninle lahmacun yenebiliyor mu ben virüsten dolayı eti tamamen kestim pişmiş olmuyor diye
Busrayildiz Minikus tavuk haşla kuzum çorbasını yap tavuklu pilav yapıp yanında yoğurt la ayran la yiye bilirsin çünkü çok sağlıklı
Senemseninle Minikus piştikten sonra yenir ya valla çevremdeki herkes yedi ve gayet sağlıklı çocukları var🤗 lahmacun pizzadan 10 kat daha sağlıklı bence
istanbulluanne Minikus Lahmacun ben hep yedim halada yiyorum pişiyor sonuçta çiğ değil ki kiymasi neden yenmesin
Busrayildiz Arkadaşlar hiç bir şey yiye miyorsanız günde 1 kagse yoğurt yemeye çalışın Bebek için çok faydalı ve bebeğe kilo aldırıyor bilginize