blueberyy00 Ceysii01 bana doktorum abartıya kacmadigin sürece normal hayatına devam et canın istediğini ye diyor saolsun 😂 ama sosis salam çiğ yumurta çiğ et felan onlardan uzak duruyorum tabiki
Ceysii01 blueberyy00 bende cnm normalde hic yemem bunlari zaten ama hamileyiz insanin cani birden istiyo valla ikizler bide zaten bir cikolata bile yemekten korkuyorum 🙈😁
Ceysii01 Alp52 yok cnm ben pek yemem öyle seyleri takintiliyimdir icinde ne var vs burnuma kokar sucuguda cnm cok istedi ozellikle iyi marka aldim hevesim gecsib yemem daha 🤤😁
Ceysii01 Prenstalha yok cnm korkudab kahveyi bile daha iki kere ictim haftada bir iciyorum bunuda cok cnm istedi yoksa gene yemezdim ☺🙈
Prenstalha Ceysii01 kahve her gün 1 tane içiyorum canım ilk gebeliğim de de içtim şimdi de içiyorum sucuk da tostun içinde yada pişir ye bişey olmaz sadece her gün yeme yeterli
Poyrazin_annesi Salam sosıs normal hayattada saglıklı degıl ama hamıleykende yersenız bebege bı zararı olmuyo . Bn mesela sakatat flnda yıyorum mıdye kokorec fln
lunam Salam sosis sıkıntı ama emin olduğunuz bir marka ya da yerden sucuk alıp içi de pişecek şekilde güzelce pişirirseniz sıkıntı yok. Ben şahsen ara ara yiyorum sucuk. Çiğ kalmasın yeter.
Alp52 @Ceysii01 bebeğinin cinsiyeti belli mi acaba merak ettim de yanlış anlama benimde Bi kere canım sucuk istedi de acaba cinsiyete bağlı olabiliyor mu bu durum benimki daha 8+3 haftalık
[silindi] Ceysii01 hamilelikte canının çektiğini yicen tabi aşerme diye bir şey var ama tabiki sucuk sosis bunlar zararlı şeyler o yüzden az porsiyon da olsa kendin pişirdikten sonra sorun yok ❤️