Ceysii01 Kızlar 4 aydır hiç sslam sosis sucuk vs yemedim ama sucuk cnm istiyodu babam gondermis pisirip ekmek arasi yemek istiyorum bu arada kalitelisinden ve iyi pişirerek yiycem ☺🤔
Zmrmrt1315 Ceysii01 iyi piştikten sonra dr um sorun olmaz demişti bana ve ben çok sürekli olmasa da özellikle sucuk yedim
rengarenkduduv Ceysii01 İyi pişirdiğiniz zaman birşey olmaz ilk zamanlarda bende yedim bir sıkıntı çıkmadı.
Ceysii01 Civcivinannesiii Kızartıp mi yiyosun yani sucuk çabuk pişiyo ya iyi pişmiş derken ne kadar pismeli 🤔
Ceysii01 Zmrmrt1315 benimde cnm cok istedi 4 aydir yemedim dedim ekmek arasi yiyim hevesim gitsin bida yemem zaten 😁🥺
Ceysii01 Aysegul19- Aslinda pişmiş hic sevmem pisirmeden ekmek arasi cok severim ama mecbur hevesim gitsin diye pisirip yicem sonra yemem herhalde 😅☺
Alp52 @Ceysii01 salam sosis yememeye çalış canım ama sucuğu kızartıp yiyebilirsin diğerleri çiğ olduğu için pek önermiyolar
Ceysii01 Alp52 yok cnm ben pek yemem öyle seyleri takintiliyimdir icinde ne var vs burnuma kokar sucuguda cnm cok istedi ozellikle iyi marka aldim hevesim gecsib yemem daha 🤤😁
Ceysii01 Prenstalha yok cnm korkudab kahveyi bile daha iki kere ictim haftada bir iciyorum bunuda cok cnm istedi yoksa gene yemezdim ☺🙈
blueberyy00 Ceysii01 bana doktorum abartıya kacmadigin sürece normal hayatına devam et canın istediğini ye diyor saolsun 😂 ama sosis salam çiğ yumurta çiğ et felan onlardan uzak duruyorum tabiki