NeseA Butterflyy1 benim dediğim o zaman vallah ben 3 gebelikte ona gittim bide murat bey vardı oda çok iyiydi özgür bey iyiydi çok yardımcı oluyordu bana öyle davrandı bilmiyorum artık
Butterflyy1 NeseA bende hastası cok diye diye duydum son bi kaçtır gidiyorum iyi ilgilendi emin olamadım arkadaşında böyle bi problemi varken gorememesi tedirgin etti bilemiyor insan doğum ani çok önemli zor karar vermek doktorlar arasinda
NeseA Butterflyy1 vallah benim dördüncü gebelik özele verecek param yok bide öyle bisey her yaptıkları şeyde para istiyorlar eltim gidiyor baya masraf oldu
Butterflyy1 NeseA evet maalesef cok masraflı özele gidip gelmek 2 sene önce hersey dahil epidural dahil 2 buçuğa halletik suan ise 5 binden asagiya degil
Zeynep09 Butterflyy1 üniversite ye polikliniğe gidiyorum şuan haftaya emre hoca özel poliklinik açmış ona randevu alacağım. Üniversite de doğum yaptırıyormuş. Özel hastane tövbe dedim büyük konuşmayayım ama hem çocukta bir sıkıntı oldu mu zaman kaybı oluyor medinovada.
Zeynep09 Butterflyy1 benim kız kardeşimde ona gitmişti memnun kalmıştı. Butterflyy1 şuan takip ediliyor işte canım
Zeynep09 Hafizehafdjd ben daha randevu almadım bu hafta ilk randevumu alacağım canım arayıp sorabilirsiniz