hamisanne_63 bizimde ikili tarama da 18+3 tüm 19+3 olduğunu öğrendik birde 18+4te 20 cm 266 gramdı doktor maşallah gelişimi önde demisti 23 haftalıkken 30 cm 662 gramdı doktor maşallah demisti normalde 23 te 27 cm 450 gram ortalamaymis,2kg aldim bebek kilo aliyor 🤗 her seyi yiyorum sabah kahvaltısında bir gün kaşarlı tost yanına yumurta çay brokoli, bazende tost yerine yine sebzelerle bir kahvaltı yapıyorum mutlaka 2dlim peynir 1yumurta zeytn vs oluyor , sabahları eşimi uğurlayınca yemek ve çorbamı yaparım çorba sıcakken içerim sonra kahvaltı ederim gün içinde meyve vs tüketiyorum , bende hic bulantı yaşamadım sıcak aylardı 3 ayliklen 2 kg verdim yemek çok yiyemiyordum iştahım kesilmişti sonra 4.ayda 2 yi geri aldım 60 tan 58 e düşünce sonra 60 oldum şuan 62.4 um bende muz mandalina meyve kuruyemiş tüketiyorum gün içinde , kuzum aldırdığını duymuştum mesela bir hafta mandalina muz yiyorsan diğer hafta farklı meyve tüketmeye çalışıyorum elma olsun mevsim meyvesi olsun , iyi gidiyoruz 🤗 bebek gelişimi 15 gün önde ya da geride gelme durumu normalmis bizimde doğum 28 şubat 1 mart veriyordu şuan 24 şubat gözüküyor bakalim hayırlısı her seyi hazır beklemedeyiz 🤗