hamisanne_63 dudininannesi sen gel onu birde bana sor günde 17-18 kere kusan biri nasıl kilo alabilir ki 🤦🏼♀️ Acilden eve gelemiyordum hâlâ illa günde bir defa kusuyorum geçmedi doğuma kadar devam ediyor benim hamilelikler berbat ötesi geçiyor 🥺
hamisanne_63 Merveelisa 30. Haftalardan sonra tekrar başlıyormuş kusmalar bulantılar doğru mu benimki gerçi hâlâ geçmedi de 🤷🏼♀️
DuyguuTopal hamisanne_63 ediyorum ama nasıl alıyorum hiç bilmiyorum hamur işi yemiyorum tatlı canım çok istediği halde yememeye çalışıyorum 🤦♀️
hamisanne_63 leylo29 60 kilo mu 😳 ne yedin kız o kadar 😄 rekor sende olmalı ben en son hamilelikte en fazla 52 kilo alanı duymuştum 😀
hamisanne_63 2-prensannesi1 ohh bitirmişsiniz hamileliği ne güzel darısı bana hemen doğurup kurtulmak istiyorum şu hamilelikten🤦🏼♀️
hamisanne_63 asyaebrar ne olacak bu halimiz başka hamilelere imrenerek bakıyorum ben daha dün koridorun halısını yıkamaya gönderdim gece 1 de kendimi zor attım tuvalete yetişemedim😢 28 haftalık olduk hâlâ geçmedi hamilelikten gerçekten nefret ediyorum 🤦🏼♀️
hamisanne_63 Aysebln bende verdiklerimi aldım sadece bir de bazen akşamları bir kilo ekstradan fazlam çıkıyor ama az önce tartıldım yine hamile kaldığım kilomdayım
hamisanne_63 Selver07 son aylarda hiç almayanı duyunca nasıl seviniyorum anlatamam bende son aylara giriyorum bu zamana kadar almadım keşke son ayda da almasam da öyle bitirsem hamileliği nasıl güzel olurrrr ki😄