1999luanne Merveonay benimkini illa soruyorlar ama esiminkini hiç sormadılar ama ikimizde pozitifiz varmı yokmu bilmiyorm
Merveonay 1999luanne kadın pozitifse sıkıntı yok canım sorun kadın negatif erkek pozitif olursa var ondan sormamışlardır
Sydakgl Ayceycev sağol canım benim. Doktor kan uyuşmazlığı var dedi ama zaten bu saatten sonra bir şey yapamayız doğumdan sonra sen ve bebekten kan alınıp bakılacak dedi.
Sydakgl Merveonay peki ben o kadar doktora pozitif olduğumu söyledim şimdi nasıl negatif oldu diyorum niye bana değişebilir demiyor da sadece sistemde negatif görünüyorsun diyor sadece valla doktorlar da bir garip
Anemoniasp Sydakgl Benim de Doğum kağıdımda pozitif yazıyor. Ehliyet alırken negatif olduğumu öğrendim. Nasıl oluyor ben de bilmiyorum.
Sydakgl Anemoniasp garip valla bende anlamadım. Ama çok sinirlendim nasıl oluyor da bir şey söylemediler bu zamana kadar diye
Anemoniasp Ayceycev Her doktor farklı yönlendiriyor. Benim doktorum 28. Haftada test istedi sadece, Doğumda yaparız iğneyi duruma göre dedi.