Kumsalsmom Kızlar kaçıncı haftada detaylıya girdiniz yada gireceksiniz bana 22. Haftanın sonunu vermiş perinatolog geç değil mi
Sedacyln Kumsalsmom istediğin zaman girebiliyosun canım ben 26 haftalığım hla girmedim inşallah doğuma kadar giricem😂
lina1233 Sedacyln Sedacyln istediği zaman giremez 24. Haftadan sonra bebeğin cildi yağlanmaya derisi ise saydamlıktan çıkmaya başlayıp normal deri görünümünü almaya başlıyor.organlarını diğer haftaya kıyasla daha detaylı göremezler.
Papatya-Kokusu nefzey Yalnız detaylı ultrason yüzünü net görelim diye girdiğimiz bir muayene değil daha önemli şeyler var organ taraması vs gibi.
nefzey Papatya-Kokusu tabikide onun icin Papatya-Kokusu tabikide onun icin ama baska zaman yuzunu goremiyoruz o mutluluguda yasamak istiyor insan.
nefzey Papatya-Kokusu benim gittigim doktorda 4 boyutlu yok maalesef ultrasonda da hic net gorunmuyor. Ben o yuzden cok istiyordum yuzunu gormek. Ne mutlu size 30. Haftadan snra vermislerse
Papatya-Kokusu nefzey Daha 20 haftalığım canım ama arkadaslarım falan o civarlarda almıstı ordan biliyorum evet bazı cihazlar uyumlu olmuyor malesef
lina1233 Sedacyln sizin durumunuz farklıdır. O haftaki (32-34) dönemde bebekte değerlendirildiği yerler fetal büyüme, plasental fonksiyonlar vs gibi… Organların detayına inemez. Demek isteğim bu.