ikiprensesannesii ogretmenanneyimm benim sezaryen olcak doktor adet tarihime gore gun verdi ama bebek iri oldugu icin erken olablr dedi
ikiprensesannesii gulsoo sekerden suphelendi ilk basta ama sekerim yok bebegin suyuda normal ciktigi icin herhangi bir aorun yok bebegimiz iri bebek dedi
gulsoo ikiprensesannesii aynısını bana da dedi canım ya tansiyon şeker normal ama ben de 2200 doğmuşum kafama takıyorum biraz neden iri yani genetk de değil🥺
gbyalcin ogretmenanneyimm her kontrolde söylüyo 😅 detaylıya gittiğim doktor da aynı şeyleri söyledi ama
MinikMucizeninAnnesi ogretmenanneyimm tabii ki 31+6 yani SAT’a göre 😇😇 çünkü diğeri devamlı değişiklik gösterebiliyor😌
ogretmenanneyimm MinikMucizeninAnnesi hayırlısı ile sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimize 🙏😊🌸
ikiprensesannesii gulsoo bende zayf dogmusum ama bebeklerm hep önden gden bebekler oldu buyuk kizimda hep 2 hafta öndeydi 3900 dgdu canini sıkacak bir durum yok stres yapma bebekte etkilenir
ikiprensesannesii gulsoo normal doguma engel bir durumum yoktu bebegimin ters durmasi haricinde o yuzden sezaryen oldum gayet saglikli bir bebekti cok sukur