gbyalcin ogretmenanneyimm benim sata göre bi hafta ileride baştan beri 😅 doktorum iki hafta ileri ya da geri olmasının sıkıntı olmadığını hatta kızımın da bana çektiğini ve büyük ihtimalle uzun olacağını söylüyo 😂
Fadmet ogretmenanneyimm benim de sata göre 5 gün gerideydi sonra farkı biraz kapatıp 3 güne düşürdü en son kontrolde de tekrar 5 gün geri çıktı. Doktor ise ısrarla bir sorun olmadığını söylüyor ancak ben ister istemez takılıyorum bi ileri bi geri diye
yeniklasor İlk gittiğimde 1 gün öndeydi Gittiğimde de 3 gün En son gittiğimde 1 hafta önde olduğunu öğrendim 🙈
ogretmenanneyimm MinikMucizeninAnnesi uygulamada hangisini kullanıyorsun şuan hangisine göre ilerliyorsun😊
Civcivim000 ogretmenanneyimm benim de baştan beri 10 gün önde çıkıyor. Aslında devlette SATA uyumlu diyorlar tıp merkezinde hep 10 gün önde. Geçen detaylı yaptırdım başka doktora o da 1 hafta önde dedi. Karmakarışık oldu bizim hesap😀
ikiprensesannesii ogretmenanneyimm benim sezaryen olcak doktor adet tarihime gore gun verdi ama bebek iri oldugu icin erken olablr dedi
MinikMucizeninAnnesi ogretmenanneyimm tabii ki 31+6 yani SAT’a göre 😇😇 çünkü diğeri devamlı değişiklik gösterebiliyor😌
ogretmenanneyimm Poyrazin_annesi geneli öyle diyor ben kendi doktorumla görüşmedim henüz birde doğuma yakın bebegin suyuna bagliymis
ikiprensesannesii gulsoo sekerden suphelendi ilk basta ama sekerim yok bebegin suyuda normal ciktigi icin herhangi bir aorun yok bebegimiz iri bebek dedi
Poyrazin_annesi ogretmenanneyimm o ılerleyen zamanda degısır eger bebek baya gelısmısse 2 hafta öndeyse daha erken dogum oluyor
ogretmenanneyimm Poyrazin_annesi evet bende öyle biliyorum peki uygulama da hangisine göre ilerliyorsun sat’a göre mi ultrasona göre mi😁
gbyalcin ogretmenanneyimm her kontrolde söylüyo 😅 detaylıya gittiğim doktor da aynı şeyleri söyledi ama