bbbusra_tasss İyi Geceler hanımlar 🥰 Biz 38. Haftamıza girdik ❤️ Cinsiyetimiz kız 👧 Kız bebekleri erken doğar diyorlar 🙏 Ara ara sancılarım tutuyor 😏 Siz kaçıncı haftanızda doğum yaptınız ☺️
Seymanur0707 bbbusra_tasss Kızlarım 41+ larda doğdu ben inanmıyorum oğlum olacak şimdi 39+1 benim bebekler yerini seviyor galiba🥲
S-Halilova21 bbbusra_tasss bende 38+4 oldum hic bir belirti yok doguma dair bizde hep erken bekliyorduk ama kizim icerde rahat galiba nazlaniyor 😅
Gunesim1 bbbusra_tasss ben de 38 deyim kızımı bekliyorum. Üzmek istemem ama ablamın 2 oğlu oldu 38 39 da geldiler 1 kızı oldu 41 biterken suni sancıyla aldılar. Yani bu işin cinsiyetle alakası yok. Hadi inşallah sağlıkla bir avazda gelsin 😊
Bede Benav47 butun umudumu yitirdim bu msjla 😒 38+1 nolirdu yani hepimiz birden sanci gelseydi de dogursaydik😃
Benav47 Bede ayy keşke ya amin hamile duası kabul olur derler hadi kabul olsun lütfen.🙏🏻 Cidden çok uzadı kavuşmak istiyorum.🥺
Bede Benav47 bende cok sikildim 2 senedir icimde tasiyor gbiyim. Bugun hafiften sancim vardi ne umutla gittim dus aldim makyaj yaptim sacimi duzlestirdim gittim dedikiiiii dogum sancisi degil.. 😏 piskin piskin eve döndüm
Gunesim1 bbbusra_tasss Allah yardımcınız olsun çok kolay geçsin inşallah 😊 sağlıklı bir de mucizenin olsun 😊
Sibellix Valla benim kızım 32 hafta 4 günlük zor tutuyoruz ıcerde magnezyum alıyorum sabah aksam anlamadım 15 aralıktan once gelmemeli dıyor hoca
Nry14 Sibellix benimde öyleydi hep cnm ya düştü düşecek yada erken doğdu doğacak diye bekledik bugün 39 olduk tık yok diyorum herkese inat 41 de gelecek sanırım 😁